Charlotte Free, noua imagine Maybelline NY

Maybelline New York a semnat contractul cu supercunoscutul model Charlotte Free, care devine astfel imaginea brandului alături de o listă deja consacrată de nume faimoase: Christy Turlington, Julia Stegner, Erin Wasson, Kemp Muhl, Shu-Pei Qin și Emily DiDonato. Sincer vă spun, nu știam despre Charlotte mai nimic, dar se pare că fata este cunoscută pentru șuvițele ei roz îndrăznețe, look-ul ei modern și rebel, și este cea mai recentă revelație din lumea modei.

“Charlotte reprezintă o nouă generație de frumusețe. Energia ei debordantă și stilul nonconformist o fac să fie unică. Spontană, îndrăzneață și încrezătoare, Charlotte reprezintă perfect femeia Maybelline NY”, spune Damien Bertrand, Global Brand President, Maybelline New York.

“Sunt atât de încântată să fiu noua imagine Maybelline NY. Este o onoare să reprezint acest brand iconic și este un vis devenit realitate pentru mine”, declară mândră Charlotte.

Născută la Los Angeles, Charlotte a fost descoperită în 2010 în timp ce juca jocuri video 🙂 De atunci, a urcat pe podium pentru brand-uri celebre precum Marchesa, Vivienne Westwood Red Label, Richard Chai și Jeremy Scott, și este  recunoscută pentru felul inovator în care își prezintă instantanee ale lookurilor din prezentări.

Charlotte a apărut în reviste de prestigiu precum Vogue, Purple, 10 Magazine, Dazed & Confused și V Magazine, și deși este de atât de puțin timp în business, a lucrat cu fotografi celebri ca Terry Richardson, Ryan McGinley, Craig McDean sau Hedi Slimane.

Charlotte își face debutul pentru Maybelline NY în spotul TV pentru noul ruj Color Sensational Popsticks în această vară.

Am găsit un filmuleț simpatic despre cum știu să păstreze un secret prietenii de încredere ai lui Free 🙂

Vizionare plăcută!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...