Cinema de la YSL, din nou în România

Lansat în 2004, nu m-a impresionat în mod deosebit şi nici nu l-am mai încercat de atunci pentru că, în general, sunt influenţată foarte tare de prima impresie.

Îmi place flaconul sofisticat, din cristal, capacul aurit şi literele încrustate în sticlă. Cinema este prezentat ca un parfum floral, sofisticat, seducător şi uimitor. Îţi trezeşte atenţia cu un acord proaspăt, strălucind a migdale şi clementine. Notele de mijloc de amaryllis şi iasomie Sambac sunt misterioase şi profunde, iar finalul este dat de chihlimbar, mosc alb şi vanilie. CINÉMA, “reveal the star in you”, este disponibil “din nou” din iulie 2011. CINÉMA, EDP, 30 ml, 253 lei; EDP, 90 ml, 450 lei.

One Response to “Cinema de la YSL, din nou în România

  • Uite ca eu n-am incercat niciodata acest parfum! Aud atata lume in jur ca foloseste parfumul asta, insa n-am fost curioasa sa-l mirosesc si eu :)) Ba chiar in perioada disparitiei lui, auzeam numai clienti in stare de orice pentru a-l procura;)) Daca are vanilie, cred ca mi-ar placea si mie ;))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...