Machiajul iernii propus de M.A.C

De cîte ori mă întorc din vacanţă, le spun celor din jur că mai este puţin şi vine Crăciunul. Ştiu că poate părea exagerat, dar ăsta este sentimentul pe care îl am atunci cînd se termină vacanţa. Evident că toată lumea mă boscorodeşte că le stric cheful, dar mereu se dovedeşte că am dreptate. Nici nu se termină bine vara, şi începe să se simtă că vine iarna. Ce tare! Am scos o chestie extrem de inteligentă J

Mă rog, ce vreau eu să spun este că deja au apărut imagini cu colecţiile de machiaj ale sezonului de iarnă. Prin urmare, mai jos colecţiile M.A.C create pornind de la fascinaţia gheţii şi avându-l ca imagine pe patinatorul american Johnny Weir, multiplu campion naţional. Colecţia Glitter&Ice este plină de strălucire, farduri cu accente metalice şi ambalaje albe ca zăpada, iar Ice Parade este o colecţie ce propune tot felul de portfarduri, de diverse forme şi dimensiuni, care conţin nenumărate combinaţii din produsele noastre preferate.

Ice Parade

Glitter&Ice

Nu pot să mă dezmint şi să fiu altceva decât sunt, adică o „Drama Queen”, aşa că preferatul meu este IceParadeIceDelightsNail&LipBag-PureDrama, poza mai jos.

Mi-a mai plăcut setul de pensule IceParade-MakeItPerfectBrushKit-Essential.

Colecţiile vor fi disponibile în magazinul MAC începând cu luna noiembrie.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...