Colecțiile de machiaj ale primăverii. Astăzi, litera G

… de la Givenchy, Instant Bucolique.

Trendul actual, de revenire la natură și la bucuriile simple ale vieții, se simte tot mai prezent și în colecțiile de machiaj. Instant Bucolique este inspirată de lanurile înflorite ale miezului de primăvară, de adierile calde ce aduc mirosul câmpurilor pline de flori, de senzația de bucurie pură care te înfioară atunci când ești în mijlocul naturii.

 

 

 

Le Prisme Visage Bucolique, pudra must-have cu textură extrem de fină, particulele au dimensiuni microscopice, se aplică perfect pe față și permite machiajul nuanțat, mai exact, particulele mai închise la culoare sculptează trăsăturile, iar cele deschise ajută la estomparea contururilor. Tenul capătă acea strălucire și luminozitate specifică traiului în natură.


 

 

 

 

Le Prisme Yeaux Quatuor, în ediție limitată, pare că a ferecat culorile puternice și pline de viață ale primăverii, într-o cutiuță magică. Cvartetul de culori este inspirat de toate nuanțele cu care ne bucură natura, maroniul lemnului și al pământului reavăn, rozul gingaș al mugurilor ce stau să pocnească pe crengile copacilor, verdele exploziv al ierbii proaspete, movul dimineților de primăvară.


Și am lăsat pentru final, produsele mele preferate din această colecție, Rouge Interdit nuanța Bucolic Poppy nr.54 și Vernis Please! aceeași nuanță. Roșul monorom este foarte vibrant și transmite energia pură a naturii.

În mod evident, există și Gloss Interdit Bucolic Poppy, pentru cele care preferă acest produs, dar sunt sigură că intensitatea culorii nu este atât de intensă ca cea a rujului.

După cum știți probabil sau dacă nu știați, vă spun eu acum, produsele Givenchy se găsesc în exclusivitate în magazinele Sephora.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...