Colecțiile de machiaj ale primăverii. Astăzi, tot litera C

De data asta, de la Collistar care vine cu o colecție extrem de proaspătă și plină de vitalitate, Capri. Nuanțele pe care le propune Collistar nu au cum să nu șteargă din minte zăpezile Bucureștiului și mizeria pe care au lăsat-o în urmă, și să pună strălucire și culoare pe fețele noastre palide. Știu că și prin Italia a nins rău iarna asta, așa că este foarte clar de ce colecția …. este atît de plină de viață și energie. Lumea are nevoie de culoare!

Vizualul mă duce cu gândul la vacanță, la eșarfe colorate fluturând în vânt, la umbreluțele colorate și salvamarii gureși de pe plajele Italiei… Până acum, nu am fost pe insula Capri, dar păstrez în suflet și în gând poveștile unchilui meu, pictor, îndrăgostit de această insulă, și aștept cu răbdare să le suprapun peste poveștile mele.

Îmi plac la nebunie oja verde crud, rujul corai, blush-urile în nuanțe de roz … Și, deși, la ochii mei verzi, make-up artiștii recomandă orice altă culoare în afară de verde și albastru, nu pot să nu remarc mascara turcoaz și cea verde și nu pot să nu mă bucur de explozia de culoare din colecțiile de machiaj pentru acest sezon.

6 Responses to “Colecțiile de machiaj ale primăverii. Astăzi, tot litera C

 • alessa
  9 ani ago

  Verdele ăsta e o minunăţie de culoare 😀 m-a cucerit de la prima vedere! 😡

 • lilik
  9 ani ago

  Bine ai venit, Alessa! Si mie imi place culoarea asta la nebunie! Cum a fost la Sorin? Esti happy?

 • alessa
  9 ani ago

  Mulţumesc Lilik! Îţi urmăresc blogul îndeaproape :»

  Hmm.. cel puţin happy! Sunt foarte-foarte încântată de servicii! Sincer nu mai speram să găsesc asemenea servicii la noi în ţară.. (sunt în căutare de un hairstylist bun şi de un salon pe măsură de o grămadă de vreme).
  Iar din punctul de vedere al raportului calitate/preţ, pot spune că „dai un ban, dar ştii că face!” 🙂
  Sorin m-a tuns foarte frumos! A tuns vreo 4-5 centimetrii, dar îmi simt părul mult mai bogat acum, chiar dacă e mai scurt un pic! :)) (nu ştiu care e explicaţia :)?!)
  Ce să mai cuvintele sunt de prisos, trebuie încercat pe propria piele :P!

  Mulţumesc mult pentru îndrumare!

 • lilik
  9 ani ago

  Ma bucur ca esti incantata! Ar trebui sa ma duc si eu in vizita pe la Sorin, mi-e dor de rasfatul total de acolo:)

 • Ana Radu
  8 ani ago

  BUNA, DE UNDE MI POT PROCURA O MASCARA TURCOAZ? MULTUMESC MULT.

 • lilik
  8 ani ago

  Bună Ana,
  nu-mi amintesc să fi văzut pe undeva mascara turcoaz, dar totuși cred că poți încerca la MAC sau la Sephora. La MAC am văzut niște eye-linere superb colorate, poate că au și mascara.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...