Colecțiile de machiaj ale primăverii, în ordine alfabetică. Azi, litera B

Culorile primăverii sunt foarte proaspete în viziunea Bourjois, iar colecția are un nume care pe mine m-a dus cu gândul la zaharuri și șerbeturi roz bombon. Nu m-am înșelat deloc, nuanțele colecției sunt inspirate de universul apetisant al dulciurilor, de celebrele cup cakes cu frosting roz și verde fistic sau de bomboanele fondante frumos aranjate pe cartoane aurii. Am găsit pe YouTube un teaser pentru noua colecție, mi-a plăcut și am zis să-l vedeți și voi.

 

Fardurile mono pentru machiajul pleoapelor formează un trio îndrăzneț compus din nuanțe de roz și minunatul verde anason, și sunt fabricate cu ajutorul aceleiași tehnologii de coacere folosită încă din 1863,  au o textură mătăsoasă și sunt extrem de ușor de combinat.

 

 

 

Mascara Volume Glamour Max pune în evidență privirea prin ultra-volumul genelor. Gloss-urile cu reflexii de marmeladă au strălucire 3D, blush-ul de un roz tandru colorează delicat pomeții, iar nuanțele lacurilor de unghii, rezistente până la 10 zile, completează perfect look-ul propus de Bourjois pentru acest sezon.

Bucurați-vă de culoare!

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...