Colecțiile de machiaj ale primăverii în ordine alfabetică. Din nou, litera C

… de la Clarins, Colecția Colour Breeze, pentru că tot lăuda Alexandra, una dintre cititoare, într-un comment anterior, Gloss Prodige 🙂

 

 

 

Instant Light Blush, disponibil în 3 nuanțe, 01 vitamin pink ,02 healthy coral , 03 tonic brown, mi-a atras atenția în mod deosebit. Se aplică foarte ușor și face mai multe lucruri în același timp ceea ce este foarte bine și scutește timp. Mai exact, netezește,  sculptează și colorează pomeții, iar tenul capătă instant strălucirea aceea sănătoasă pe care o dorim cu toatele, dar nu o putem avea în mod natural, chiar din primele zile de primăvară. Textura este foarte delicată și se topește în mod natural pe piele oferind un aspect luminos și satinat tenului.

 

 

 

Culorile pentru ochi sunt reprezentate modest în această colecție, adică o singură paletă cromatică, Blue Sky în ediție limitată, dar trebuie spus faptul că fardurile Eye Quartet Mineral Palette Long-Lasting au textura pudrată și foarte fină, sunt ușor de folosit și au o rezistență remarcabilă. Pot fi folosite și umede, machiajul rezultat fiind mai intens.

Și, ultimul, dar nu cel din urmă, Gloss Prodige în 8 nuanțe noi și apetisante. Evident, pentru cine preferă rujul, există din fericire Joli Rouge, dar pentru acest sezon Clarins a introdus doar 2 nuanțe noi, iar pentru Joli Sheer Rouge tot 2 🙁

Despre Gloss Prodige se știe că oferă luciu și culoare intensă și asta se datorează Complexului Suprashine Colour, se pare că buze sunt mai fine și își recapătă confortul multumită formulei îmbogățită cu ulei de zmeură. Cum nu folosesc gloss decât o dată pe an, atunci când zic hai, mă, să mai încerc și eu un gloss, uite ce bine arăta Xuleasca doar cu gloss, nu pot să mă pronunț personal, dar pot să admir cu nesaț nuanțele absolut superbe.

 

 

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...