Colecțiile de machiaj ale primăverii. Litera G…

… de la Guerlain, colecția Sun in the City.  A venit primăvara, deși zilele astea pare să se tot răzgândească, și am început să scoatem la iveală, timid, poțiuni de piele albă și nebătută de soare timp de câteva luni bune. Dacă mergi pe câmp sau la mare sau într-o poiană, la munte, soarele te învăluie din toate părțile, dar în oraș, razele lui abia pătrund sfios printre clădiri. Mie nu-mi place să-mi expun picioarele, de exemplu, până nu capătă măcar o discretă nuanță arămie și nu știu de ce, dar cred că nu sunt singura.

Cu această colecție, Guerlain s-a gândit la cele ca mine, se îngrijește de pielea noastră și propune produse cu efect bronzant, amestecând luciri luminoase şi colorate Ca un preludiu la bronzul de vară, pudra Terracotta Light îi adaugă tenului o strălucire de sărutat-de-soare, ca o mângâiere a primelor raze de soare, cu o gamă de nuanţe fără margini pentru blonde şi brunete.

Pudra Terracotta Sun in the City luminează și dă strălucire tenului, iar Terracotta Blush îmbujorează obrajii atât cât trebuie.

Terracotta Sun in the City

Terracotta Blush nuanța Sunny Pink

Terracotta Blush nuanța Spicy Coral, preferata mea

Și cum soarele din marile orașe este înșelător, se ascunde în spatele blocurilor și clădirilor impunătoare, apoi îți iese în cale atunci când te aștepți mai puțin, Guerlain a creat două ecrane protectoare a-doua-piele pentru a împiedica arsurile solare, cu SPF 15 pentru brunete și cu SPF 30 pentru blonde.

În viziunea lui Olivier Echaudemaison, Director de creaţie Guerlain, femeia este „… o sirenă în oraş. Un moment divin de relaxare, pe care orice femeie îl adoră, pe terasa unei cafenele ori în grădină. Nu este uşor să prinzi razele soarelui în oraş… şi aici intervine Terracotta. Oferindu-ţi puţin din strălucirea soarelui, îţi creşte moralul!”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...