Colecțiile verii la Sephora

În ultimul timp, au fost multe evenimente de beauty, iar eu am rămas în urmă cu update-urile pe blog. Astăzi vreau să vă povestesc despre lansarea colecțiilor de vară din Sephora. Ca întotdeauna, evenimentul a fost foarte frumos, și deși, mi-am propus să stau foarte puțin pentru că aveam o problemă cu mașina și trebuia să ajung în service, n-am putut să plec decât după vreo 2 ore. Ce îmi place cel mai mult la evenimentele Sephora este faptul că pot testa fiecare produs nou în parte, există standuri pentru fiecare brand, iar acolo, întotdeauna se află un specialist care explică cu lux de amănunte fiecare produs.

Standul Yes to … Carrots, Blueberries, Tomatoes, Cucumbers

Primul lucru pe care l-am făcut a fost să mă supun procedurii de stilizare a sprâncenelor, realizat de specialista Benefit. Nu sunt multe branduri care-mi plac pe de-a-ntregul, la unele apreciez textura produselor, dar nu-mi place mirosul, la altele calitatea și efectele, dar nu-mi place modul de prezentare sau cred că s-ar mai fi putut lucra la concept. Dar la Benefit îmi place conceptul de la care s-a pornit, ambalajele colorate și amuzante, textura produselor, aroma discretă, preocuparea pentru calitate și sănătatea pielii. Procedura Benefit de stilizare a sprâncenelor este destul de controversată, constă în epilarea cu ceară, chiar în timp ce lucra la sprâncenele mele, specialista brandului a fost întrebată de o invitată dacă fermitatea pielii nu este afectată de această metodă. Răspunsul ei a fost nu, nu este afectată, știam acest aspect de la Anastasia Soare, care mi-a stilizat pentru prima dată sprâncenele cu acestă metodă, acum mulți ani, dar vreau să vă spun și vouă că nu se întâmplă nimic cu pielea și mușchii feței, iar procedura durează foarte, foarte puțin timp și este extrem de precisă. Benefit a mai lansat niște produse interesante, unul dintre ele fiind fondul de ten Hello Flawless Oxygen Wow, despre care o să vă povestesc într-un post viitor.

Din această primăvară, găsim în exclusivitate la Sephora, un brand care m-a cucerit definitiv, dată fiind pasiunea mea de nestăvilit pentru lacuri de unghii, Nails Inc. Fondat la Londra, în 1999 de Thea Green, fost fashion editor la revista Tatler și absolventă a London College of Fashion, Nails Inc. este acum unul dintre brandurile de top din Marea Britanie, iar acum a venit în România să ne coloreze viețile. Căci, trebuie să recunoaștem, o manichiură colorată la vremea ei, te poate scoate din orice stare.

Standul Nails Inc. și culorile lui fabuloase

Oja magnetică cu care poți să-ți faci singură, foarte rapid, diverse modele

Moi împreună cu specialistul Nails Inc. Am părăsit standul după, să spunem, o vreme, dar tot cu părere de rău  🙂

Tot un brand nou pe piața românească, Vita Liberata, îl găsim exclusiv în magazinele Sephora din această primăvară. Vita Liberata a fost creat pornind de la ideea de a produce o gamă de produse autobronzante care chiar funcționează 🙂 Mai exact, de a produce un autobronzant cât mai aproape de bronzul natural. Produsele nu conțin chimicale „rele”, parabeni, alcool și parfum, însă au în compoziție extracte botanice cu rol de hrănire a pielii, sunt 80% organice și sunt testate dermatologic. Abia aștept să le încerc, apoi vă spun cât de bronzată sunt 🙂

Make-up for ever a lansat colecția Aqua Shadow, absolut fabuloasă, cu niște culori care mi-au luat mințile, deși nu folosesc machiajul puternic, dar cele care au curajul necesar 🙂 și vârsta potrivită trebuie să le încerce.

Produsul care mi-a intrat în suflet, direct, fără explicații sau descriere amănunțită este butoiașul roșiatic pe care îl voi purta și în geantă, sunt sigură, pentru că niciodată nu găsesc timp și disponibilitate să-mi curăț unghiile de ojă cu clasica acetonă. Mă enervează maxim procesul de ștergere a ojei de pe unghii!!!! Express Nail Polish Remover, adică butoiașul roșiatic, are înăuntru un burețel îmbibat cu soluție dizolvantă și nu trebuie decât să introduc delicat un deget, să-l răsucesc de câteva ori și gata! Imaginea este un pic neclară, dar am vrut neapărat să vedeți butoiașul fermecat 🙂

Mai sunt multe alte noutăți despre care vreau să vă povestesc, dar totuși, postul este deja prea lung și nu vreau să vă plictisesc 🙂

Trackbacks & Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...