Concurs Bioderma: autobronzant Photoderm

 

Am un fix și nu spun că ar fi singurul :), când vine căldura, nu-mi expun picioarele până nu capătă o culoare acceptabilă. Mintea mea nu poate să proceseze imaginea picioarelor albe tâșnind de sub rochii colorate, ele trebuie să aibă măcar o nuanță delicată de bronz. Așa că salvarea mea și a rochiilor mele, care altfel ar sta ponosite în șifonier juma de vară, este autobronzantul. M-am gândit că nu sunt singura în această situație și împreună cu Bioderma am organizat acest concurs care are ca premii 3 produse  Photoderm Autobronzant.

 

Am folosit tot felul de autobronzante, dar trebuie să spun că cel mai bine m-am înțeles cu Photoderm, și nu o spun pentru că facem împreună acest concurs, ci pentru că este purul adevăr.

Ce-mi place atât de mult? Pulverizează foarte fin și difuzează pe o suprafață întinsă, pot să-l folosesc cu capul în jos pentru zona dorsală a picioarelor, miroase frumos, precum plaja cu toate aromele ei, nu curge, nu pătează și se usucă imediat. Culoarea se intensifică progresiv, iar dacă vreau un bronz mai intens, aplic din nou, până obțin nuanța dorită. Nu usucă pielea, chiar are rol de hidratare și nu are acea nuanță portocalie specifică autobronzantelor, de care fug cât mă țin picioarele.

Evident, există și câteva condiții de participare:

  • Like la paginile Facebook Bioderma Romania și Lilik.ro
  • Share la una dintre postările existente pe pagina Facebook Bioderma România
  • Share la link-ul concursului pe peretele vostru Facebook
  • Dacă aveți blog, un anunț mititel cu link activ către pagina concursului ar fi de apreciat

Concursul începe astăzi și se termină vineri 11 mai. Succes!

 

 

 

64 Responses to “Concurs Bioderma: autobronzant Photoderm

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...