Concurs Like a Diva

Vă mai amintiți de Paulina Buldumea, make-up artist Atelier Paris, cea despre care vă povesteam aici? Mi-a plăcut așa de tare de ea, încât am decis să o susțin cu Concursul “Like a Diva!” pe care-l organizează în perioada 01 – 22 octombrie 2012.

Știu că s-ar putea să spuneți că o susțin datorită complimentelor pe care mi le-a făcut la sesiunea de machiaj la care m-a invitat :), și na, de la o vârstă, orice vorbă bună se pune, dar nu este așa. Mi-a plăcut foarte tare de ea pentru că este plină de entuziasm, are steluțe în privire atunci când povestește despre machiaj, își iubește meseria și asta se simte. Vine de la Chișinău, adică nu s-a născut pe plaiuri mioritice, e adevărat că locuiește în capitală de vreo 8 ani, și mă gândesc că nu i-a fost ușor să ajungă aici, sunt sigură că a muncit mult, dar acum se bucură cu toată ființa ei de tot ceea ce face. Bine, recunosc, o susțin și pentru că mi-a făcut complimente 🙂 Bine, și pentru că este frumoasă, pozitivă, veselă și pare pusă pe șotii non-sop.

Doamnelor și domnișoarelor, dacă vă doriți să fiți dive pentru o zi, aflați că Paulina Buldumea & Make-up Atelier Paris deschid sesiunea de toamnă a cursurilor de machiaj cu un concurs original!

Ieri, 1 octombrie, s-a lansat un nou concurs pe pagina de facebook a artistei, iar doritoarele sunt invitate să se înscrie online și să își încerce norocul de a deveni divă pentru o zi! Concursul se derulează în perioada 1 – 22 octombrie 2012 și are ca premiu o ședintă foto profesională oferită de către Paulina Buldumea, make-up artist Atelier Paris; Silviu Iuga, hair stylist; Zasha, vestimentație; Mihaela Noroc, fotografie.

Pentru a vă înscrie în concurs trebuie să urmați trei pași:

  1.  Trebuie să dați „Like” paginii: http://www.facebook.com/paulina.buldumea
  2.  Trebuie să dați „Share/Distribuie” concursului pe wall-ul/peretele vostru de facebook
  3.  Trebuie să vă autentificați: trimiteți un mesaj privat Paulinei Buldumea cu numele, prenumele și adresa voastră de e-mail.

Extragerea va fi realizată de către Paulina Buldumea în data de 23 Octombrie la orele 00:00, iar câștigătoarea va fi anunțată pe pagina http://www.facebook.com/paulina.buldumea.

Succes!


 

 

2 Responses to “Concurs Like a Diva

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...