Concurs Olay Total Effects

La final de an, toată lumea se pune pe făcut bilanțuri. Așa fac și eu, și sunt foarte mândră că bilanțul mi-a dat pe plus, adică  am reușit să fac cam tot ce mi-am propus la începutul lui 2011. Bilanț face și Olay, și este la fel de mândru să ne spună că 20 de milioane de femei din întrega lume au ales să lupte împotriva celor 7 semne ale îmbătrânirii cu Olay Total Effects.

Prin urmare, împreună am decis să oferim cadou cititoarelor acestui blog, în semn de mulțumire, 5 seturi Olay Total Effects ( cremă de zi și de noapte).

Pentru că dacă nu ați fi voi, cititoarele mele, blogul acesta nu ar exista, iar dacă nu ați fi voi, consumatoare de cosmetice de calitate, Olay nu ar fi ajuns la cifrele de mai sus. Mulțumim.

Olay Total Effects are la bază formula unică VitaNiacin, o combinație ce include vitamina B3, vitamina E și pro-vitamina B5, și te ajută să ai un ten vizibil mai tânăr și să uiți de porii vizibili, pete, culoarea și textura neuniformă a tenului, piele uscată, aspect tern sau riduri.

Concursul este extrem de simplu și se desfășoară începând de astăzi până pe 23 decembrie. Scrie într-un comentariu la acest post, un singur cuvânt care să te definească. Iar dacă ești bărbat, scrie cuvântul care definește cel mai bine femeia de lângă tine.

Aștept cu mare drag comentariile voastre. Succes și să aveți o săptămână calmă 🙂

32 Responses to “Concurs Olay Total Effects

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...