Cosmetic Plant, câștigător al marelui premiu la World Quality Selections 2013

Cosmetic Plant a câștigat marele premiu, Grand Gold Award, pentru BIOLIV ANTIAGING Crema antirid de zi la World Quality Selections 2013, concurs internațional de calitate a produsului organizat de către Monde Selection, Bruxelles.
Bioliv Antiaging Antirid
BIOLIV de la Cosmetic Plant devine astfel primul produs cosmetic autohton care obține distincția supremă a juriului de la Bruxelles. Decernat pe celebra scenă a premiilor Nobel, în Stockholm, acest premiu al calității a fost cea mai mare distincție acordată de Monde Selection unui produs românesc în acest an, marcând și cea mai mare distincție acordată vreunui produs cosmetic românesc de la înființarea acestui organism până astăzi. Fondat în 1961, Monde Selection are misiunea de a testa produse din diverse industrii și de a le premia după criterii riguroase de calitate și inovare. Juriul Monde Selection pentru produse cosmetice este format din experți independenți specializați în cosmetologie, profesori universitari și chimiști. Testele sunt făcute la institutul Meurice al CERIA (Centrul pentru Educație și Cercetare în Industria Alimentară și Chimică), Bruxelles.

Cosmetic Plant nu este la prima sa premiere internațională, anul trecut obținând Bronze Award la același prestigios concurs cu Crema Antirid de zi Q10&ceai verde.

Produsul câștigător, care are în componență ulei de măsline BIO și extract BIO de frunze de măslin, s-a diferențiat de celelalte 3200 de produse participante prin folosirea ingredientelor naturale și a celor inovatoare. Prezența ingredientului activ bazat pe o tripeptidă cu proprietăți de intensificare a sintezei colagenului și a acidului hialuronic, demonstrate prin teste in vitro, conferă preparatului o acțiune antirid remarcabilă. Produsul este formulat fără parabeni, siliconi sau coloranți. Crema premiată poate fi găsită în rețelele dm drogerie markt, Cora, Plafar și farmaciile Catena, precum și în farmacii și magazine naturiste în toată țara.

Text extras din comunicatul de presă.

Despre gama BIOLIV am mai scris aici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...