Cosmeticele și remediile organice Neal’s Yard au ajuns în România

Începând cu această lună, în București, la Evergreen Salon Organic, găsești produsele unui brand britanic, Neal’s Yard Remedies care a luat naștere în 1981, iar în prezent este foarte apreciat de consumatori.

Dacă am început ziua cu o lansare de cosmetice bio, m-am gândit că continui la fel și anume, cu apariția pe piața din România a brand-ului Neal’s Yard Remedies, una dintre cele mai renumite game de cosmetice organice din Marea Britanie. Așa cum spuneam mai sus, în 1981 a luat naștere acest brand, iar  creatorii lui se consideră pionieri în producția de cosmetice organice și remedii naturale. În prezent, gradul de cunoaștere a acestui segment de piață este într-o continuă creștere, iar consumatorii unor astfel de produse sunt din ce în ce mai mulți.

foto: Primul magazin Neal’s Yard Remedies, Covent Garden, Londra, deschis în 1981

Produsele sunt fără parfum sintetic, aromele sunt obținute exclusiv din uleiuri esențiale; fără uleiuri minerale despre care se știe că nu pot fi sintetizate de piele, blochează porii și diminuează capacitatea pielii de a funcționa corect; fără conservanți chimici, silicon sau orice astfel de ingrediente modificate genetic. Sticluțele albastre în care se află remediile naturale sunt realizate cu materiale locale, și au fost alese pentru că protejează conținutul împotriva radiațiilor UV. Aspectul vintage mă face să mă gândesc cum aș alcătui eu o colecție impresionantă de sticluțe 🙂 Vă sfătuiesc că le vizitați site-ul, veți găsi o mulțime de informații interesante.

Produsele Neal’s Yard Remedies sunt disponibile numai la Evergreen Salon Organic, iar un tratament cu aceste produse costă 200 lei. Produsele propuse de salonul Evergreen mă fac din ce în ce mai curioasă și-mi doresc să ajung cât mai curând acolo să văd despre ce este vorba, să testez niscaiva terapii și să simt pe pielea mea beneficiile prezentate de fiecare brand în parte.

featured image

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...