Cu Matricium de la Bioderma, pielea funcționează ca la 20 de ani

Bioderma lansează în martie un produs revoluționar care promite regenerarea pielii și, datorită experienței mele cu Bioderma, sunt convinsă că își va respecta promisiunea. Evenimentul de lansarea a avut loc la sfârșitul săptămânii trecute și cu această ocazia l-am ascultat cu mare atenție pe invitatul special, Prof.Dr. Eric Jourdan, Director științific Laboratoarele Dermatologice Bioderma Lyon, cel care m-a convins pe deplin să încerc acest produs. Din păcate, nu am reușit să mă imortalizez împreună cu dumnealui, în schimb, m-am pozat cu prietena mea Raluca, cea care nu a uitat să mă invite la acest eveniment.

Împreună cu Raluca Mohora, general manager Tonic Advertising, organizatorul evenimentului

Mare parte a cercetărilor din Laboratoarele Bioderma este dedicată înțelegerii funcționării pielii în mod natural, dar și a funcțiilor sale naturale, cu scopul de a o reînvăța să trăiască corect. Cercetătorii Bioderma privesc pielea care pe un ecosistem ce trăiește și respiră în relaţie cu mediul înconjurător şi evoluează în timp. Sub efectul agresiunilor externe, a tratamentelor medicale, a schimbărilor determinate de modul de viaţă şi de starea de sănătate, pielea suferă şi este afectată. La suprafaţă, pielea se deteriorează pierzându-şi luminozitatea. În profunzime, dermul îşi pierde din capacitatea de a genera noi ţesuturi, cu rol esenţial în menţinerea pielii. Pielea îşi încetineşte astfel, treptat, ritmul de reînnoire celulară, nu mai are suficientă energie şi îşi pierde fermitatea şi tonusul natural.

Ce este Matricium?
Un complex biologic brevetat la nivel mondial, o inovaţie ştiinţifică fără precedent pentru sănătatea pielii. Recreează mediul natural al pielii şi furnizează substanţele nutritive esenţiale pentru reînnoirea celulară şi regenerarea ţesuturilor. Prin intermediul lui, celulele cutanate devin din nou deplin funcţionale, stresul oxidativ este neutralizat, iar sinteza naturală de fibre elastice şi de acid hialuronic  este reactivată. Conține 63 de substanţe active 100% bio-compatibile, existente în mod natural în piele, esenţiale în regenerarea pielii. Toate aceste substanţe sunt 100% bio-disponibile,  când ajung în piele acestea acţionează direct în procesele biologice cutanate. Nu conține conservanți, parfum, coloranți, parabeni asigurând astfel o toleranță perfectă.

Ce trebuie reținut este că Matricium nu este un produs cosmetic, ci unul medical, și este recomandat de dermatologi în scop curativ. Mai exact, se recomandă complementar după tratamente cosmetice de tip peeling, microdermabraziune, laser, injectări, după arsuri de gradul I și expunere prelungită la soare, complementar tratamentelor medicamentoase cu efect la nivel cutanat, în cazul dereglărilor hormonale, cunoscute pentru modificările provocate la nivelul pielii. Se poate utiliza și preventiv pe pielea normală, expusă diverselor agresiuni zilnice. Prof.Dr. Eric Jourdan ne-a recomandat folosirea Matricium de 4 ori pe an,  timp de 30 de zile, la fiecare schimbare de anotimp, și de asemenea ne-a asigurat că este extrem de util tenurilor acneice. Pachetul conține 30 de monodoze 100% sterile, suficiente pentru o cură, avantajul fiind că monodoza poate fi împărțită în două și folosită dimineața și seara, fără pericol de contaminare. Dacă există probleme ale pielii mâinilor sau gâtului, Matricium poate fi folosit fără probleme și pe zonele respective.

Matricium este disponibil în farmaciile partenere, la nivel naţional, iar prețul recomandat în farmacie este 199 lei.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...