Cum am întinerit cu 10 ani: Extensii de gene Xtreme Lashes

Într-o dimineață ploioasă și mohorâtă în care fața mea părea de 100 de ani, iar genele se încăpățânau să nu se arcuiască sub pensula de la mascara, m-am așezat bosumflată în fața laptop-ului și am deschis Facebook-ul. Acolo mă aștepta propunerea Oliviei Veverița, stilist gene Xtreme Lashes, de a încerca extensiile de gene. Uau, mi-am spus, chiar există miracole, nu trebuie decât să-ți deschizi inima sau Facebook-ul și găsești exact ce-ți trebuie.

Bineînțeles că am acceptat în chiote de bucurie pe care le-a auzit toată casa și probabil toată strada. Trebuie să și explic de ce atâta bucurie pe capul meu, nu? Apăi, doamnelor nu toate avem noroc de gene lungi și dese cheia marilor succese. Nu toate putem să fluturăm inocent din gene și să ni se aștearnă la picioare bogațiile lumii, bine, putem, dar în cazul unora dintre noi, fluturatul este imperceptibil, iar bogățiile, ce să spun, sunt și ele pe măsura flturatului.

Deși cu genele mele scurte și drepte am reușit să fiu destul de populară în liceu, am avut ceva iubiți sinceri și dezinteresați, și m-am măritat cu un bărbat care mi-a pus la picioare ceva mult mai important decât toate bogățiile lumii, zic că m-am descurcat oarecum în viață. Dar, pentru că întotdeauna există un dar, mi-am dorit mereu gene luuuungi și arcuite. Veți înțelegeți de ce din imaginea de mai jos și o să ignorați cu bună știință cearcănele și sprâncenele. Bine, știu, acum că v-am spus o să vă uitați direct la ele 🙁

Ochiul meu drept cu genele din dotare

Operațiunea Extensii Gene a durat cam vreo 2 ore, timp în care Maia, pe care am luat-o cu mine because este în vacanță, a studiat tehnica de aplicare, i-a pus Oliviei 1000 de întrebări, a descărcat bateria Ipad-ului, a analizat toate pensulele de machiaj din salon și m-a tocănit regulamentar.

Procedura nu este deloc deranjantă, ci este chiar relaxantă, iar Olivia are mâna ușoară ca un fulg așa că vă recomand să mergeți la ea, găsiți la final contactele. Extensiile de gene Xtreme Lashes® sunt extensii de gene semi-permanente compuse din gene sintetice individuale curbate astfel încât să respecte forma naturală a genelor. Nu se deosebesc ca mărime şi greutate de genele umane, sunt extrem de flexibile, dar în același timp, rezistente la rupturi, și urmează mișcarea naturală a genelor. Înainte de procedură, mi-am închipuit că o să le văd și o să le simt mai grele, m-am gândit că mă vor deranja cumva, dar din fericire, cântăresc la fel de mult ca cele naturale: practic nimic, prin urmare, nici nu le simt.

Ochiul meu drept cu Xtreme Lashes

Pentru un echilibru perfect, Olivia a lucrat în paralel la ambii ochi și a aplicat în jur de 80-90 de gene la fiecare dintre ei. Procedura, deloc simplă și este extrem de migăloasă, începe cu demachierea perfectă a zonei ochilor și izolarea genelor de pe pleoapa inferioară cu un plasture cosmetic, al meu, din fericire, a fost cu acid hialuronic, yey :), pentru a împiedica lipirea accidentală a genelor. Se aplică geană cu geană, cam la 1-2 mm de rădăcina genelor naturale, și se fixează cu ajutorul unui adeziv care nu afectează în niciun fel ochii, nici măcar pe cei foarte sensibili. Extensiile de gene se găsesc în 4 grosimi diferite şi două tipuri diferite de curbură cu lungimi între 6 mm şi 17 mm, într-o varietate de culori pentru efecte deosebite. Extensiile copiază forma și curbura genelor naturale, iar grosimea lor este aleasă în funcție de sănătatea și grosimea celor naturale.

Later edit: la cererea publicului, am adăugat o imagine

Durata de viață a extensiilor de gene este între 60 și 90 de zile, la fel ca și a genelor naturale, pentru că practic, extensiile pică odată cu genele tale. Dar, din nou avem un dar, nu trebuie să ne panicăm! Există retușul pe care dacă-l faci cam o dată la 2-4 săptămâni, ai gene lungi și arcuite non-stop. Dana Dobrescu, proprietara salonului Perfect Place, acolo unde Olivia a realizat procedura, mi-a spus că extensiile de gene dau dependență, dar nu am crezut-o, am zis că exagerează, însă acum, după câteva zile, îi dau dreptate totală. Genele arată senzațional, ochii au căpătat luminozitate, nu mai îmi sar în ochi cearcănele, și îmi pare că am întinerit cu 10 ani. Extensiile de gene au avut asupra mea același  efect ca și albirea dinților. Mă uit în oglindă și nu-mi vine să cred cât de bine arăt. Mă rog, arăt eu minunat, dar totuși, trebuie să luați în considerare și modestia-mi caracteristică 🙂

Genele nu se văd prea bine, în schimb se vede de la o poștă încântarea de pe fața mea 🙂

Reguli de bună purtare a extensiilor:

– în primele 48 de ore de la aplicare trebuie evitat contactul cu apă, aburi, demachiant pe bază de ulei, farduri, mascara, transpirație. Olivia, mărturisesc, deși mi-ai spus să nu mă duc la sală, m-am dus, dar am stat cu un șomoiog de șervețele lângă mine și am tamponat delicat pleoapele la cel mai mic semn de traspirație. Evident, după sală am făcut duș, a doua zi de dimineață am uitat de extensii și m-am spălat pe față cu dușul, am aplicat fond de ten, și am făcut și baie în piscină, dar… genele mele au rezistat eroic. Un alt plus pentru Olivia, fetelor, mergeți buluc la ea căci se pricepe maxim.

– mascara nu mai este indispensabilă, dar dacă se dorește totuși aplicarea ei, trebuie folosită o cantitate mică doar pe vârful genelor

– pentru creșterea duratei de viață a genelor se recomandă folosirea unui produs de îngrijire cum este Xtreme Lashes Coating, o dată pe săptămână la rădăcina genelor

– crema de seară trebuie aplicată cu ceva timp înainte de culcare pentru a lăsa timp produsului să fie absorbit de piele și să nu ajungă pe piele

Extensiile de gene Xtreme Lashes nu trebuie şi, în multe cazuri, nici nu pot fi aplicate clienţilor care suferă de alopecie, efectuează tratamente de chimioterapie sau acelora care suferă de Trichotillomania.

Ce să vă mai spun? Că sunt atât de încântată de-mi vine să mă pup în oglindă? Că aproape leșin de plăcere când Maia îmi spune cât sunt de frumoasă la fiecare 5 minute? Că soțul meu mă privește non-stop în acel fel?

Bine, gata cu lăudatul, mai bine vă spun că o găsiți pe Olivia Veverița aici, dar și la Perfect Place Skincare&Make-up Studio.

Să aveți o săptămână minunată!

featured image

 

7 Responses to “Cum am întinerit cu 10 ani: Extensii de gene Xtreme Lashes

 • Arata chiar mai bine in realitate 😀 sa le „falfai” cu placere

 • cristina iacob
  9 ani ago

  Minunat arata imi place tare mult schimbarea :* in general arati foarte bine, acum sa recunoastem…

 • lilik
  9 ani ago

  Thank you, Pixie!

 • lilik
  9 ani ago

  Acum chiar că trebuie să-ți dau o cafea pe Bdul Pardon 🙂 Sau la București, dacă ajungi dă un semn 🙂

 • cristina iacob
  9 ani ago

  Cred ca tu ajungi mai repede aici 🙂

 • Dar cum este cand te demachiezi? rezista?

 • lilik
  9 ani ago

  Ioana, mă demachiez doar cu produse neuleioase și da, rezistă, mai ales că nu mai folosesc mascara, iar fardurile le folosesc foarte rar.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...