Cum câteodată, o veche iubire poate fi benefică

M-am întors la o iubire mai veche, Galenic Ophycée , de care uitasem cu desăvârșire pentru că se pierduse printre tot felul de borcănele care mai de care mai interesante. Cu cremele este la fel ca în viață, de multe ori pierzi esențialul pentru că este prea aproape de tine.

Cu gama Ophycée am avut o relație aranjată. Acum câțiva ani, prietena mea, Andreea era brand manager Galenic și mi-a prezentat produsele din gamă ca fiind miraculoase. Bineînțeles că în prima fază n-am crezut-o și mi-am spus că-și promovează brandul, doar asta este meseria ei. Mi-a povestit cât este de încântată de rezultatele pe care le are de când folosește Ophycée și cât de minunat arată pielea ei, ceea ce era perfect adevărat, și ca să mă convingă mi-a făcut cadou crema pentru conturul ochilor și cea de zi. La vreme aia, ambalajul nu era extraordinar de atractiv, culoarea albastră a cremelor nu mi-a sporit încrederea, dar pentru că ea povestea cu atâta patos despre produse, am decis să le încerc. Mi-a plăcut tot, textură, culoare, da, chiar și culoare, miros, felul în care erau absorbite de piele, tot. Le-am tot folosit o vreme îndelungată până când a apărut altceva nou care mi-a atras atenția, apoi altceva, până când am uitat cu desăvârșire de existența lor.

Produsele de îngrijire Ophycée acoperă vizibil ridurile şi conferă fermitate pielii, iar asta se datorează concentratului pur de alge albastre descoperit de laboratoarele Galenic după 20 de ani de cercetare. Algele albastre sunt o sursă autentică de reîntinerire, stimulează regenerarea celulelor, reactivează producţia naturală de fibre de susţinere a pielii (colagen şi elastină), le încetineşte deteriorarea şi are proprietăţi antioxidante puternice.

Sunt foarte mulțumită de efectele cremei pentru conturul ochilor. După vara plină de soare, care a trecut ca vântul by the way, am cam neglijat zona din jurul ochilor, nu mă întrebați de ce pentru că nici eu nu am un răspuns plauzibil, iar pielea era foarte, foarte uscată și fără fermitate. Acum, folosesc crema pentru conturul ochilor de vreo 10 zile și efectele sunt vizibile rău 🙂 Elasticitatea a revenit, zona este hidratată și perfect hrănită. Mai folosesc Creme Riche, o adevărată desfătare a simțurilor, îmi place textura, mirosul, culoarea, felul în care intră în piele, tot, iar seara folosesc Intense Rejuvenating night cream. Crema bogat hrănitoare cum s-ar traduce Creme Riche :), poate fi folosită atât seara, cât și în timpul zilei și este potrivită pentru tenul uscat și sensibil. Are o textură fondantă, hidratează, atenuează ridurile și oferă fermitate pielii. Regenerează în profunzime și are un puternic efect de lifting, prețul este 140 Lei – 50ml și se găsește în farmacii, la fel ca toate produsele Galenic.

Am uitat să vă spun de ce sunt algele astea albastre așa de grozave 🙂 Ei bine, Cyanobacteria sau algele albastre se află la originea vieții pe Pământ! Sunt micro-organisme care au apărut pe această planetă acum 3,5 miliarde de ani, și pentru că sunt capabile de fotosinteză, au transformat atmosfera Pământului, făcând posibilă dezvoltarea vieții. Algele albastre pot trăi într-o diversitate de habitate și pot supraviețui în condiții extreme așa cum sunt cele de la poli sau din deșert, în oceane, dar și în ape dulci. Se pare că sunt un adevărat concentrat de energie vitală cu o rezistență extrem de mare, ceea ce pe mine, cel puțin, mă convinge. Dacă alga asta a supraeviețuit atâta amar de vreme, atunci e clar că ceva, ceva poate face și pentru calitatea tenului meu 🙂

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...