Cum să îmbini utilul cu plăcutul: Shooting fulger cu manichiura Miss Candy L’Oreal Paris

Sâmbătă, am fost într-un off road adventure cu niște prieteni și am pus-o de-un shooting de unghii, cum spuneam la Tabu, la Muntele de sare din Lopătari, județul Buzău. Manichiura colorată a fost realizată de Nail Spa by Cătălina la evenimentul de lansare a colecției Miss Candy de la L’Oreal Paris, în magazinul Douglas.

Lacurile folosite pentru manichiură sunt din noua colecție Miss Candy și pot să vă declar cu mâna pe inimă că rezistă impecabil. Cătălina m-a sfătuit să aplic în fiecare zi un strat de top coat, dar m-am luat cu alte treburi și am uitat every single day. Am spălat vase, am făcut curat prin cutiile de pantofi și mi-am găsit toate sandalele, yeeeey, am prestat și diverse treburi prin curtea casei, dar, manichiura a rezistat eroic și încă rezistă.

Nu este chiar o imagine perfectă, dar Maia a avut ideea să ne fotografiem mâinile cu unghii colorate pe aglomerările de sare pentru că, mami, uită-te și tu ce bine arată, mai ales ale mele că sunt albastre 🙂

Duminică dimineață, pentru că meargeam la piscină la niște prieteni, beauty kid-ul din dotare, a cotrobăit în punguța pe care am primit-o la eveniment și s-a aranjat numa’ bine de mers în vizită. Adică, am găsit-o cocoțată în vârful canapelei, făcându-și pedichiura cu oja din colecția Miss Candy, nuanța Spicy Orange. S-a descurcat de minune la piciorul stâng, apoi m-a rugat să finalizez opera pentru că la dreptu’ nu poate cu niciun chip. Din păcate, nu am imortalizat pedichiura din simplul motiv că nu am reușit să o fac să stea locului preț de 1 minut. Pot doar să vă spun că precizia cu care a aplicat oja mă cam sperie 🙂

6 Responses to “Cum să îmbini utilul cu plăcutul: Shooting fulger cu manichiura Miss Candy L’Oreal Paris

 • :))) Mi-nu-nat! PS: da, chiar rezista lacul si imi place si mai mult ca isi pastreaza luciul zile in sir, de parca abia ai aplicat pja!

 • lilik
  9 ani ago

  Așa este, luciul rezistă 🙂 Rezistă cu totul, nu doar luciul, astăzi am făcut curat în birou printre CD-ul și dosare de presă și manichiura este intactă!

 • Mi-ai adus aminte de întrebarea lui bărbată-miu : cum reușești să-ți colorezi unghiile fără să te mânjești și pe lângă? N-am știut ce să-i răspund, dar cred că acum pot să-i spun liniștită că e o abilitate înnăscută a femeii :))

  Bun trucul cu aplicatul de top coat zilnic, chiar cred că ar spori rezistența ojei.

 • cristina iacob
  9 ani ago

  Super frumos si eu am gasit o oja minunata si nu chiar pretentioasa care rezista eroic la tot ce a fost supusa 🙂

 • lilik
  9 ani ago

  ce ojă, ce ojă ai găsit?

 • cristina iacob
  9 ani ago

  Gabrini Elegant si Gabrini Multivitamin 😀 pupici

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...