Cum să-ți pui în evidență bronzul: Colecția Summer Mix Dior

În miez de vară, Dior lansează Summer Mix, o colecție de culori pop, luminoase și pline de viaţă, create special pentru pielea pârguită de soare. Colecția conține 4 nuanțe irezistibile de Dior Addict Ultra-Gloss şi 4 lacuri de unghii glossy, cu o nouă textură.

Prezentarea colecției decretează „luminozitate” ca fiind cuvântul de ordine, eu aș spune că mai potrivite ar fi dinamism, energie și strălucire, dar nu în sensul sparkling, ci mai degrabă în sensul radios. Nuanțele propuse de Summer Mix sunt puse în evidență de pielea bronzată, iar bronzul pare mult mai intens în apropierea lor.

Pentru această vară, Dior a creat primul lac de unghii cu textură glossy, cu strălucire și intensitate a culorii foarte intensă, nuanțele pot fi definite ca fiind delicioase, iar numele pe care le poartă au o tentă exotică:  Cosmo-roz-merişor; Calypso– roşu-rodie; Acapulco-galben acid şi Lagoon, albastru curaçao. Nu pot să mă declar fan al unei singure culori, îmi plac absolut toate și le-aș purta oricând și oricum, chiar în combinații de câte 2 nuanțe.

Se știe că nu folosesc gloss-ul, foarte rar aplic un start subțire peste ruj, în mijlocul buzelor, dar nuanțele Dior Addict Ultra-Gloss propuse de colecția Summer Mix sunt foarte aproape de a mă convinge să le încerc.

 

2 Responses to “Cum să-ți pui în evidență bronzul: Colecția Summer Mix Dior

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...