Cum să-ți răcorești simțurile: manichiura cu aromă de înghețată

Noile lacuri de unghii de la Alessandro par a fi inventate de un copil, doar la o vârstă fragedă imaginația mai poate zburda nestingherită. Expresia “bați câmpii” este percepută de adulți ca fiind peiorativă, deși, de fapt ar fi minunat ca tot mai mulți dintre  noi să ne lăsăm mintea să se joace fără niciun fel de limitări.

Dacă întrebi un copil ce-și dorește să mănânce, prima pe listă este înghețata, nu contează dacă este dimineață sau noapte, dacă a luat prânzul sau nu, dacă-l doare-n gât sau nu. Copilul își dorește înghețată. Nu am înțeles de ce, mi-am spus că dorința lor este cauzată de interdicțiile părinților, dar Maiei nu-i este interzisă înghețata, și cu toate acestea, este prima pe listă în orice moment al zilei și în orice împrejurare. Probabil că aromele variate, culorile puternice, particulele mici de gheață pe care le sparge între dinți îi provoacă o plăcere irezistibilă care-i invadează creierul.

Mă gândesc că așa s-a întâmplat și cu “copiii” din echipa de creație de la Alessandro atunci când au conceput colecția de lacuri de unghii Ice Cream, cu aromă de înghețată. Lacurile de unghii completează astfel colecția Ice Cream care conține și creme pentru îngrijirea mâinilor, în aceleași arome apetisante.

 

Nu știu cât este de sigur pentru siluetă, dar aromele de înghețată care se împrăștie în aer cu fiecare mișcare a mâinilor, cu siguranță pot avea un efect benefic asupra creierului și te pot ajuta să privești o zi fierbinte ca cea de astăzi, cu mai multă îngăduință.

Lacurile de unghii costă 58 de lei fiecare în parte, iar cremele 78 lei bucata 🙂

Din păcate, se pare că miercuri 13 nu este tocmai benefică pentru mine 🙁 Sunt în service cu mașina de la 9, tocmai ce am fost anunțată cât o să coste revizia și ce naiba au mai găsit defect, iar colac peste pupăză, nu pot să încarc imaginile colecției. Promit că imediat ce dau de o rețea de internet mai prietenoasă, încarc și restul imaginilor.

 

 

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...