Cum să vezi viața în culori: Mini Nails de la Max Factor

Clar, am decretat, sunt meteo-dependentă. De obicei, îmi place ploaia, nu mă deranjează nici dacă merg prin ploaie, îmi place cum miroase asfaltul, pământul, vegetația.  Îmi place zgomotul ploii care cade pe acoperișul casei. Îmi place să mă uit pe geam atunci când plouă. Pe scurt, nu am o problemă dacă plouă, dar dacă plouă și cerul este înnegurat ca acum, de atâta vreme, mă apucă disperarea. Mai sunt și într-o cafenea unde se tânguie Adele de-ți vine să te arunci pe geam fără să mai stai pe gânduri. Acu 15 minute când am intrat aici, stătea să plouă, acu a ieșit soarele, iar eu m-am încălțat în cizme, doar, doar n-o să deger 🙂 Ce naiba să faci pentru ridicarea moralului? Ieși la cafea cu o prietenă funny, nu e cazul meu, pentru că femeia cea mai funny din viața mea muncește la multinațională, deci este abordabilă doar în pauza de masă care a trecut deja. Te duci la coafor sau la masaj, nu pot să fac nici asta pentru că tre să merg într-o oră să o iau pe fii-mea de la școală. Așa că scotocesc netul după chestii frumoase, colorate, pline de viață și am dat peste un filmuleț cu tips-uri pentru o manichiură colorată și amuzantă, oferite de Zarra Celik, Nail Artist Max Factor.

Doamna în cauză folosește noile lacuri colorate Mini Nails de la Max Factor, disponibile și la noi pe piață, iar colecția conține 11 nuanțe inspirate de explozia de culoare de pe podiumurile de modă.

Avantajul gamei Mini Nails este că sticluțele sunt mici, așa cum le spune și numele, prin urmare le poți lua cu tine oriunde, nu-ți mai trebuie decât imaginație și o pensulă pentru pictura pe unghii.

Nuanțele mele preferate

Noul trend în manichiură este Nail Effect, prin urmare, dacă ești creativă și îndemânatică, poți să pictezi pe unghii orice-ți trece prin cap și te poți juca la nesfârșit cu combinațiile cromatice.

Have fun!

 

One Response to “Cum să vezi viața în culori: Mini Nails de la Max Factor

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...