Curs instructor de yoga pentru copii, în București

Dacă sunteți pasionați de yoga și vă plac copiii, dacă vreți să învățați lucruri noi și frumoase pe care să le aplicați în relația cu copiii voștri, vă invit să vă înscrieți la Cursul de formare instructor de yoga pentru copii care se va ține la sfârșitul lunii octombrie, în București.

M-a întrebat cineva de ce promovez acest curs, de ce îl recomand atâta că doar este un curs de formare pentru instructori de yoga pentru copii, adică fix ce fac eu. N-am înțeles întrebarea și a clarificat … o să ai concurență, mai bine să rămână doar câțiva instructori pe piață. Ei bine, așa cum i-am spus și persoanei respective, cred că este foarte bine să fie mai mulți instructori de yoga pentru copii pentru că în acest fel, sper, oamenii se vor deschide mai mult. Poate se vor informa mai mult, poate vor avea curiozitatea să meargă la o clasă și să vadă exact despre ce este vorba, poate își vor da seama că pentru sănătatea copiilor lor este mai importantă mișcarea fizică și armonia dintre trup, suflet și minte, decât meditațiile și cursurile de engleză, germană, matematică etc. Nu zice nimeni că astea nu sunt folositoare, dar cred cu tărie că mișcarea fizică și pacea sufletească sunt mult mai importante.

Mie mi-a plăcut foarte mult cursul, m-am simțit extraordinar toate în cele 5 zile, am învățat foarte multe lucruri pentru un timp relativ scurt, iar fetele, Mariann și Suzana, au fost și sunt în continuare lângă mine de fiecare dată când am nevoie. Lucrul acesta mi se pare foarte important pentru că, de obicei, după ce ai terminat un curs de specializare, ești pe cont propriu, nu mai interesează pe nimeni ce nelămuriri ai tu sau ce temeri. Și contează foarte mult să știi că atunci când te împotmolești sau ți-e teamă sau nu știi pur și simplu încotro să o apuci, profesorii tăi sunt acolo și te susțin.

YogaCopiiSuzana

Tematica cursului:

  • Noţiuni de bază pentru yoga
  • Construirea şi planificarea orelor de yoga pentru copii, pregătirea unei tematici anuale, ghid de învăţare
  • Metodologie complexă yoga pentru copii având în vedere particularităţile de vârstă pentru copii de grădiniţă
  • Terapia sirei spinării şi gimnastica minţii pentru şcolari
  • Pregătirea unei ore de yoga în familie sub o formă distractivă
  • Tangenţial: yoga pentru mamă şi bebeluş şi yoga pentru gravide
  • Exerciţii care ajută la dezvoltarea sistemului nervos prin dezvoltarea echilibrului
  • Cunoştinţe de anatomie
  • Rezolvarea unor probleme concrete prin yoga pentru copii: probleme de concentrare, probleme de comportament, dificultăţi de învăţare etc.

Condiţii de înscriere și obţinerea diplomei

Experienţa yoga de 1 an sau participare la 30 de ore de yoga (poţi participa la cursuri în oraşul tău). Te poţi înscrie şi cu mai puţină experienţă, dar diploma o vei primi după ce efectuezi aceste ore şi faci dovada acesteia, pentru asta vei avea la dispoziţie 1 an.

 

Predă: MARIANN CSÍKI, Instructor Yoga pentru Copii, Instructor Hatha Yoga, educatoare – Ungaria. Predă de mai bine de 15 ani yoga, timp în care a format peste 100 de instructori yoga pentru copii. În 2007 a publicat cartea Yoga pentru copii care s-a bucurat de un mare succes.

Traduce în limba română: Serenciuc Zsuzsanna, Instructor Yoga pentru Copii, Timișoara

Pentru alte detalii sau întrebări: Serenciuc Zsuzsanna, telefon : 0766.735.773 sau pe site.

Dacă vreți să vă deschideți mintea și sufletul, dacă printre prietenii voștri sunt persoane care vor să încerce lucruri noi, să-și schimbe meseria, persoane care-și doresc să învețe cum să ajute copiii să fie conștienți de propriul trup, să-și înțeleagă emoțiile, să se relaxeze și să-și dezvolte capacitatea de concentrare, vă rog să veniți la acest curs. Cu cât suntem mai mulți oameni pentru care fericirea copilul înseamnă mai mult decât asigurarea nevoilor primare, de hrană, acoperiș deasupra capului, haine și școală, cu atât avem șansa ca această lume gri să se coloreze.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...