De luat în vacanță: kit-ul Braun Silk-épil Skin Spa

Acum câteva zile, la Pescariu Sports&Spa, s-a lansat noua colecţie Braun Silk-épil creată pentru a ajuta femeile să obţină uşor o piele catifelată, frumoasă şi strălucitoare, o colecție care le oferă femeilor trei tratamente de înfrumuseţare pentru a obţine o piele superbă din cap până-n picioare.

Scriind acest material, mi-am dat seama că vremea de la lansare a fost parcă programată să susțină prezentarea noilor produse de la Braun. De ce? Ei bine, pentru că evenimentul a început foarte bine, cu un cocktail la marginea piscinei, cu soare fierbinte și strălucitor, cam așa …

DT__9277

Imediat după speech-ul despre frumusețe al Danei Sota, cerul s-a umplut de nori amenintățori și s-a pornit o ploaie torențială care a luat prin surprindere întreaga asistență, inclusiv pe mine și surpriză, chiar și pe fii-mea, așa că nu ne-a dus mintea să imortalizăm momentul.

Ploaie care a stricat machiaje și coafuri îndelung elaborate, și a lipit rochițe subțiri de trupuri mai mult sau mai puțin tonifiate. Fii-mea, însă, împreună cu altă fetiță, asta ca să fie clar că de la 10 ani până la 25, ceva se schimbă iremediabil în mintea noastră, au dansat în ploaie fără nicio apăsare. Maia a și strigat plină de entuziasm break freeeee! de parcă știa că așa se numește campania Braun. Sau poate știa, dumneaei știe tot ce mișcă.

Acu’ să explic mai exact treaba cu potrivirea vremii: Braun Silk-épil poate fi folosit și pe pielea uscată, dar și sub duș, adicătelea pe pielea udă. Sooo, soare-uscat, ploaie-ud. Get my point?

Revenind la subiectul lansării, trebuie să spun că Braun merge mai departe cu inovaţiile în frumuseţe şi îngrijire, și oferă femeilor posibilitatea de a alege din trei tratamente eficiente de înfrumuseţare: epilare, exfoliere şi curăţare facială – toate în confortul de acasă. Sau în confortul camerei de hotel, în vacanță, acolo unde în mod sigur voi lua cu mine noul kit Braun.

Braun Slik-epil SkinSpa set

 

 

 

 

***

Epilatoarele Braun Silk-épil elimină cele mai fine şi scurte fire de păr, fiind recomandate ca soluţii delicate pentru o îndepărtare de durată a părului. Cu 40 de pensete Close-Grip plasate individual pe capul epilatorului care se deplasează 15 grade înainte şi înapoi, chiar şi firele de păr mai mici decât un fir de nisip (0,5mm) sunt capturate, lăsând picioarele fine şi moi. Rolele de masaj cu frecvenţă înaltă stimulează în mod activ pielea pentru o epilare extrem de delicată. Sistemul de iluminat Smartlight ghidează cu uşurinţă de-a lungul procesului de epilare şi luminează chiar şi cele mai subţiri fire de păr pentru o îndepărtare completă. Epilatoarele Braun Silk-épil 7 pot fi folosite în cadă sau sub duş pentru un plus de confort, în timp ce epilatoarele Silk-épil 5 oferă performanţă neîntreruptă, fără a fi nevoie de reîncărcare frecventă.

Silk-épil SkinSpa combină ingenios cel mai bun proces de epilare şi exfoliere 2 în 1 pentru o piele netedă la atingere şi vizibil întinerită. Peria de exfoliere înlătură stratul de piele moartă şi stimulează regenerarea pielii, făcând-o vizibil sănătoasă. O exfoliere regulată ajută, de asemenea, la prevenirea apariţiei firelor de păr de sub piele. Peria sonică de exfoliere este formată din 10.000 de fire subţiri care funcţionează la un stadiu uimitor de 3.000 de micro-vibraţii pe minut, îndepărtând celulele moarte ale pielii, lăsând pielea vizibil întinerită.

Peria Faciala Braun SkinSpa 2

Sistemul rapid şi eficient a periei de curăţare facială Braun Silk-épil înlătură machiajul şi impurităţile de şase ori mai bine decât o curăţare manuală prin spălare cu gel. Puterea sa de curăţare în profunzime vine de la mişcarea de rotaţie care curăţă faţa cu 60.000 de micro-atingeri pe secundă. Peria pregăteşte pielea pentru hidratare, stimulează circulaţia şi o lasă curată, radiantă şi reîmprospătată.

***

Nu am testat încă epilatorul, dar imediat ce am ajuns acasă, am încercat peria de curățare facială și sunt foarte încântată. Am folosit-o împreună cu un exfoliant pe bază de miere și caise pe care-l iubesc foarte tare, de la Apivita, și rezultatele au fost remarcate de toată lumea cu care m-am întâlnit pe seară, la sală. În afară de exfoliere, peria oferă și un alt beneficiu pentru ten, masajul delicat care stimulează circulația sângelui și ajută la menținerea fermității pielii.

***

Peria de curăţare facială Braun Silk-épil este disponibilă ca parte din următoarele seturi:

Silk-épil 7 SkinSpa Beauty Edition conţine toate cele trei tratamente: epilatorul Silk-épil SkinSpa, peria pentru corp şi peria pentru faţă. În plus, ediţia premium Silk- épil 7 SkinSpa include un portfard, împreună cu încărcătorul şi alte două capete care permit epilarea cu precizie în zonele sensibile şi în zona facială.

Silk-épil 7 Bonus Edition conţine cel mai eficient epilator Wet&Dry, un cap de aparat de ras, plus accesoriile pentru epilare în zonele sensibile. Setul conţine, de asemenea, noua perie de curăţare facială.

Silk-épil 5 Young Beauty Bonus Edition conţine peria pentru curăţare şi epilatorul, setul fiind creat pentru femeile tinere şi pielea lor. Peria de curăţare înlătură machiajul şi impurităţile, lăsând tenul radiant. Epilatorul are un sistem de confort şi dispune de o mănuşă de răcire ce răcoreşte în mod eficient pielea înainte şi o calmează după epilare.

Setul de îngrijire pentru faţă şi corp Silk-épil SkinSpa conţine periile Silk-épil pentru exfolierea corpului şi pentru curăţarea facială. Setul este perfect pentru femeile care își doresc ca pielea lor sa arate impecabil.

Epilatoarele Silk-épil pot fi găsite în magazine la preţuri pornind de la 349,99 lei. Pentru mai multe informaţii despre gama de epilatoare Silk-épil, peria de exfoliere şi peria de curăţare facială, vizitaţi Braun la adresa www.braun.com.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...