Despre beneficiile măslinului și noua gamă BIOLIV de la Cosmetic Plant

Motiv de inspirație, naturalețe, sănătate și prospețime, măslinul stă la baza ultimei inovații a companiei Cosmetic Plant printr-o nouă linie de cosmetice, BIOLIV lansată la începutul lunii noiembrie în prezența imaginii brandului, Carmen Brumă.

Linia de produse BIOLIV are în componență gamele Antiaging, Hydra și Clear. Produsele conțin atât ulei de măsline bio, cât și extract bio din frunze de măslin. Uleiul de măsline are proprietăți emoliente și hidratante, iar extractul din frunze de măslin are efect tonifiant, calmant, antioxidant și susține astfel echilibrul natural al pielii.

În produsele din gama Antiaging se folosește un ingredient de ultimă generație, ce acționează puternic pentru reducerea ridurilor din zona frunții și a ochilor. Moleculele acționează ca un wrinkle-filler (ca și în cazul  injecțiilor cu acid hialuronic, botox, colagen, etc).

Gama BIOLIV Antiaging conține:

Crema antirid de zi, indicată persoanelor cu vârsta cuprinsă între 35-65 ani, cu ten normal și uscat; scade cu 31% volumul ridurilor și cu 16% adâncimea acestora după 2 luni de utilizare; conține SPF 15.

Crema antirid de noapte indicată persoanelor cu vârsta cuprinsă între 35-70 ani, cu un ten uscat, și are aceleași efecte ca cea de zi. Ambele creme au prețul recomandat 22,5 lei.

Crema contur ochi indicată persoanelor cu vârsta cuprinsă între 30- 65 ani, cu ten normal și uscat; scade cu 21% volumul ridurilor și cu 15% adâncimea acestora dupa 2 luni de utilizare; nu conține parfum. Preț recomandat 19,5 lei

Produsele din gama Hydra au o formulă bazată pe hydroviton, un ingredient ce imită factorul natural de hidratare al pielii, astfel, tenul este hidratat în profunzime și pe parcursul întregii zile.

BIOLIV Hydra conține:

Crema hidratantă de zi indicată persoanelor cu vârsta cuprinsă între 20-50 ani, cu un ten normal, conține SPF 15 și este ideală ca bază de machiaj.

Crema hidratantă nutritivă indicată persoanelor cu vârsta cuprinsă între 20-50 ani, cu ten uscat; hidratează și hrănește pielea. Prețul recomandat ambelor produse este 21 lei.

BIOLIV Clear conține:

Demachiantul & Tonic BIOLIV Clear o formulă inovatoare prin textura de lapte demachiant care devine loțiune tonică la contactul cu pielea. Produsul curăță și tonifică printr-un singur gest. Produsele din această gamă pot fi folosite la orice vârstă, nu conțin parabeni, silicon sau coloranți.

 

 

 

3 Responses to “Despre beneficiile măslinului și noua gamă BIOLIV de la Cosmetic Plant

  • Am testat demachiantul si crema de zi si chiar imi plac foarte mult!

  • lilik
    9 ani ago

    N-am mai testat nimic :(, aștept să mă refac după ultima testare 🙁 Am făcut o reacție alergică sau ceva, mi s-a umplut fața de coșuri ca la 16 ani, acum sunt în refacere. Chiar vreau să încerc și eu produsele astea, uleiul de măsline e sfânt 🙂

Trackbacks & Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...