Despre dragoste și beauty

M-am pus pe făcut curat în căsuța de mail care geme de greutatea documentelor pe care le conține. Tot ștergând și ștergând, am găsit un pictorial de beauty publicat în Tabu pe care m-am gândit să vi-l arăt. A fost un shooting din acela minunat, care a durat incredibil de puțin și la care ne-am distrat pe cinste. Dacă-mi amintesc bine a fost pentru numărul de februarie 2011, și a avut ca temă dragostea. Tot ce pot să spun despre pictorial este că-mi place foarte tare chiar și acum, iar echipa  a lucrat cu toată dragostea la el.

De machiaj s-a ocupat Mirela Vescan, un dinozaur al beauty-ului românesc, așa ne-am autointitulat la un moment dat, care printre tușe de culoare ne-a spus cele 1001 de bancuri din cele zeci de mii pe care le știe 🙂 La păr a fost Cleopatra Micu, Cleo cum îi spune lumea, una dintre cele mai pozitive persoane pe care le cunosc cu care am râs până ne-au durut burțile, și care mă întreba la fiecare cadru …” Lilik, e bine? Desfac? Nu e problemă, fac din nou cum vrei tu:)”. Cristian Radu a fost fotograful artist, aparent timid și șovăielnic, dar de fapt, un tip plin de pasiune și hotărâre. Sânziana Pop, Schatzie cum îi spun apropiații, sper că am scris corect, germana pentru mine este precum chineza, s-a ocupat de stil și de voie bună, căci, da se pricepe și la modă și la vorbe de duh 🙂 Iar modelele noastre: Andreea Matei, frumoasă, diafană și cred, îndrăgostită la acel moment, deci perfectă pentru rolul său din pictorial, și Andi Petrescu ales inițial doar pentru mâini, dar atât de potrivit cu personajul încât în imagini am decis să intre mai mult din el 🙂 De producție, ca întotdeauna perfectă, s-a ocupat Cristi Petrescu, calificat pentru titlul de The Producer.

Un pictorial pe cinste, cum ar spune soacră-mea, și o echipă pe măsură.

Miss you, guys!

4 Responses to “Despre dragoste și beauty

 • Cat de frumos!! A doua fotografie, mai ales, e atat de expresiva, atat de delicat o tine…

 • lilik
  10 ani ago

  🙂

 • Vai, chiar că e superb! Îmi place la nebunie ultima imagine, cea cu buzele roșii. Am devenit fană a rujului roșu, deși până anul acesta nu-l foloseam, habar n-am de ce.

 • lilik
  10 ani ago

  Crina, mulțumesc în numele echipei 🙂 Chiar aseară vorbeam cu două colege de breaslă despre ruj și cum salvează el orice situație. Iar rujul roșu este chiar supereroul meu personal, nelipsit din portfard, salvatorul meu. Nu contează că părul nu-mi stă perfect sau că hainele alese de dimineață nu se potrivesc prea bine cu evenimentul de seară la care am ajuns, rujul roșu ( da, știu că ruj roșu este practic, pleonasm, dar este unanim acceptat) mă face să mă simt minunat, deci, să arăt minunat 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...