Despre lacuri colorate. Din nou

Nu am ce să fac, când văd lacuri colorate de unghii mi se aprind beculețele și nu mai răspund de posturile mele. Însă sunt sigură că nu se va supăra nimeni citind cele de mai jos, colecția La Laque Couture La Vernitheque de la Yves Saint Laurent este absolut minunată. Lacul de unghii este conceput ca un adevărat accesoriu YSL Couture, iar femeia imaginată de celebra casă își schimbă culoarea pe unghii la fel precum schimbă sandalele și poșetele. Fiecare nuanță exprimă o stare de spirit, dezvăluie un anume stil și feminitate. Fiecare culoare spune o poveste, scoate la iveală dorințe ascunse și un spirit de aventură nebănuit.

La Laque Couture este un adevărat caleidoscop de culori fetiș, inspirate de creațiile de patrimoniu YSL precum albastru majorelle, fucsia intemporel, negru smoking, bej saharienne și de asemenea, nuanțele  originale inspirate de noile creații YSL Couture create de designerul Stefano Pilati.

Lacurile au o mare concentrație de pigmenți și astfel culoarea se păstrează extrem de intensă timp de 4 zile. Reflectă lumina datorită peliculei pentru strălucire gloss și micro-oglinzi, aste pentru cine preferă lacurile lucioase așa cum sunt eu, nu-mi place deloc, deloc lacul mat. Conțin un complex polymer care dă rezistentă, textura este de fluid-gel ceea ce face ca aplicarea să fie ușoară și omogenă, iar pelicula pentru acoperire asigură uscare rapidă. Am uitat să spun că formula este îmbogățită cu chilli roz și calciu, prin urmare contribuie la regenerarea, protecţia şi hidratarea unghiilor. Prețul este 115 lei.

Nu mi-ar fi ușor să aleg dintre toate cele 18 nuanțe disponibile, dar nu am nicio îndoială că există cel puțin vreo 10 care mi-ar fi absolut necesare 🙂

2 Responses to “Despre lacuri colorate. Din nou

  • Mi le-as cumpara pe toate, dar 115 lei….:D Pentru pentru albastrul ala de sub talpa as face o investitie :))

  • eu am numarat 11 nuante necesare si sufar putin:)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...