Diana Ionescu este noul make-up artist Maybelline NY

Creativitatea a șlefuit-o la Facultatea de Arhitectură, absolvită în 2011, pasiunea pentru culoare și textură le-a exersat în cadrul Școlii de makeup din Londra – Illamasqua School. Doamnelor și domnilor, noul make-up artist Maybelline NY, Diana Ionescu.

DianaIonescuAm descoperit-o pe Diana Ionescu pe ultima sută de metri la Tabu, cred că înainte să-mi dau demisia cu vreo 2 luni, chiar vorbisem să facem un pictorial de beauty, dar n-am mai apucat. Asta se întâmpla prin 2011 cred, am și uitat când s-a petrecut acest eveniment memorabil din viața mea 🙂

Îmi plăcea și-mi place Diana mai ales pentru curajul de a folosi culori foarte puternice în combinații cromatice năucitoare. Dacă stau să mă gândesc mai bine, curaj nu este cel mai potrivit cuvânt, cel mai bun ar fi jemanfișism, dar în sensul cel mai bun. Ceva de genul … mie îmi place de mor să folosesc culori tari, grafisme și să le aplic peste tot, nu doar acolo unde știți voi că se aplică, și chiar nu mă interesează ce spuneți. O admir pe Diana, la fel cum admir și alte persoane de vârsta ei, pentru că fac exact ce simt, lucru pe care generația mea, dar și cea următoare, n-a prea făcut-o. Ei sunt liberi în exprimare, nu au opreliști, nu le este rușine și teamă să experimenteze, iar asta mă face să cred că mai avem o șansă.

Mă bucur din suflet pentru ea, este un pas foarte important și mă bucur și pentru Maybelline NY pentru că este un brand colorat, tânăr și plin de viață care avea nevoie de un make-up artist creativ și îndrăzneț. Chiar cred că este o alegere foarte potrivită pentru ambele părți 🙂

Extras din comunicatul de presă

Adepta curentului “do it yourself”, Diana a început ca autodidact în domeniile machiajului și fotografiei, specializările care au urmat facând parte dintr-un proces de învățare. La toate acestea se adaugă talentul și o pasiune enormă care au transformat-o în make-up trainerul de astăzi.

Sunt onorată să am ocazia să lucrez cu un brand care trasează trendurile în machiaj, spune Diana. Prin propunerile mele vreau să inspir cât mai multe femei să descopere adevarata putere a machiajului folosit zilnic. Consider machiajul un boost fizic și psihic de care noi, femeile, nu profităm îndeajuns. Cu produsele și trucurile potrivite cred că oricare dintre noi își poate evidenția trăsăturile și personalitatea. E nevoie doar de inspirație și de câteva sfaturi practice pe care eu le pot oferi.

foto: Maybelline NY

One Response to “Diana Ionescu este noul make-up artist Maybelline NY

  • Lili, cat ma bucur sa te recitesc, ador cum presari bucatele din trecutul beauty in multe dintre scriiturile tale!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...