Din februarie, brandul Make-up for ever exclusiv în magazinele Sephora

Ieri seară, cu ocazia evenimentului de lansarea a brandului  în magazinele Sephora, am avut bucuria să o cunosc pe Dani Sanz, creatoarea Make-up for ever, și mi-am dat seama de ce produsele sunt atât de colorate, strălucitoare, inovatoare, îndrăznețe și vesele. Dani Sanz este artist plastic, iar în 1985, atunci când a creat acest brand, trecerea de la paleta de pictură la cea de machiaj a venit firesc. Pânza pe care-și așterne în mod extrem de creativ culorile este pielea, și sunt sigură că în timp ce vorbește cu cineva, mintea ei deja pictează pe chipul interlocutorului. Mi-ar plăcea tare mult ca cineva deștept să inventeze un device care ar permite să te conectezi la creirului unor astfel de oameni, deși, probabil că ar fi ca în cazul hipnozei, dacă nu ești pregătit pentru ceea ce ai putea găsi acolo, s-ar putea să dăuneze grav sănătății 🙂

Dani Sanz, creatoarea brandului Make-up for ever

Nu sunt o mare consumatoare de farduri, din nefericire, sensibilitatea pielii mele stă în calea manifestării eventualei creativități în machiaj. Mă mulțumesc cu mascara, și aia doar câteva modele, eventual un creion khol, iar alegerea fondului de ten este destul de dificilă, daaar… fardurile sunt pasiunea mea. Am strâns de-a lungul timpului o mulțime de casetuțe care adăpostesc pătrățele colorate, pot să spun chiar că am o micuță colecție. Prin urmare, prezența brandului Make-up for ever în magazinele Sephora începând cu această lună, nu poate decât să mă bucure.

Primul magazin se va deschide în Afi Cotroceni, urmând apoi să se deschidă magazine și în celelalte mall-uri din București și din țară. Din fericire, nu se vor rezuma la un singur magazin așa cum a făcut, din păcate pentru fanele sale, un alt brand de machiaj profesional, MAC.

Am omis să spun că Make-up for ever este un brand profesional, dar make-up artiștii cunosc acest aspect, iar catalogul de produse este absolut impresionant, nu cred că este posibil să vrei ceva și să nu găsești.

Glitters, farduri paietate

 Gene false

Mie îmi plac la nebunie eye-liner-ele colorate, în special cel verde, sunt extrem de ușor de folosit, chiar și de persoane nu foarte îndemânatice, așa ca mine, pensulele, pigmenții profi care se pun pe piele ca și când ar avea un lipici magic, iar dacă vrei să creezi o nouă nuanță, sunt cei mai indicați. Îmi place pudra HD care face parte din gama HD creată special pentru machiajul vedetelor de televiziune și film, și deși nu folosesc, sunt înnebunită după genele false (au cea mai bogată gamă din lume!).

Ce mai rămâne de adăugat? Poate că Make-up for ever este un brand plin de viață, pasiune și culoare, un brand care se reinventează cu fiecare colecție și care aduce bucurie pe chipurile oamenilor. Iar acum îl găsim și în România, exclusiv în magazinele Sephora.

Enjoy!

 

2 Responses to “Din februarie, brandul Make-up for ever exclusiv în magazinele Sephora

  • Ador pudra HD!!!!!!!!!! Cea mai buna pe care am folosit-o pana cum!

  • Dani Sanz e fantastica! O frantuzoaica adevarata 🙂
    Cat despre pudra HD…cred ca e forever love!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...