Din nou despre Chanel No5 și Brad Pitt. Inevitabil :)

Conceptul spotului Chanel no5 cu Brad Pitt nu este chiar așa precum mi l-am imaginat. Omul mi se pare trist, nu știu dacă se bucură că este acolo unde este și nu mă refer la prezența în studio, pare distrus și resemnat cumva pe genul de murit murim cu toții, asta e, rămân doar visele de noi. Și Chanel No5. Inevitabil.

Se pare că Brad a primit pentru această reclamă o sumă cu 7 cifre, dar sincer, cred că înainte de filmare ar fi trebuit să vizualizeze suma de pe extrasul de cont și poate s-ar mai fi înveselit puțin. Ok, poate că Chanel No5 este inevitabil, îl găsești în toate marile magazine, în multe legende celebre sau personale, numele lui apare pe buzele femeilor la fiecare discuție despre parfumuri, iar dacă rogi un bărbat să-ți spună repede numele a 3 parfumuri, în mod sigur unul dintre ele va fi No5. Dar prea implacabil este omu’ și mesaju’. Chanel No5 înseamnă eleganță, senzualitate, feminitate, iubire, dorință, poveste, istorie, frumusețe, strălucire, rafinament … Nu știu ce să mai spun, priviți și voi și dați-vă cu părerea.

Revin că nu pot să tac. Pe bune, m-aș fi așteptat la ceva mai senzual și mai sofisticat, la un Brad Pitt misterios și sexy, acum chiar ar fi putut să-i iasă, se știe doar că bărbații sunt din ce în ce mai interesanți odată cu trecerea timpului. Nu leșin la vederea lui, așa cum aș face dacă mi-ar apărea în față Robert Downey Jr., nici când îi aud vocea așa cum era cât pe ce să fac la concertul Depeche Mode imediat ce a scos primul sunet Dave Gahan, dar omul reprezintă idealul masculin pentru milioane și milioane de femei din toată lumea. Nu știu cum ar putea figura lui tristă și resemnată să convingă o femeie  să cumpere Chanel no5.  There you are, my luck, my faith, my fortune … Mesajul ar fi fost mai credibil dacă n-ar fi fost atât de resemnat și amărât, iar chipul i-ar fi fost iluminat de frumusețe și bogăție interioară, dacă zâmbetul ar fi apărut pe buze măcar o dată, dacă gri-ul din jurul lui nu ar părea că tâșnește din el, dacă n-ar părea atât de fals…

Poate că mai urmează ceva, poate că ăsta este doar un teaser și spotul final urmează a fi făcut public, dacă nu și rămâne doar acesta, voi asocia în continuare acest parfum cu Marilyn Monroe sau Nicole Kidman. Iar filmul din capul meu, cu bărbatul sexy care întregește femeia cu iubirea lui și i se dăruiește total împreună cu No5, va rămâne închis în mintea mea pe vecie, vorba Maiei.

featured image

10 Responses to “Din nou despre Chanel No5 și Brad Pitt. Inevitabil :)

 • carmen
  9 ani ago

  Am vazut reclama in jurul acestui clip, ideea ca nici un barbat pana acum nu a facut sau participat la promovarea unui parfum chanel si avand in vedere numelui celui prezent in reclama ma asteptam si eu la ceva mai colorat, mai viu, mai artistic, imi place vocea lui dar nu si tonul ei, putea sa accentueze cumva poate mesajul, sa fie mai dur poate. Una peste alta, poate fi o reclama oarecare, poate chiar si la ceva de baut, rece sau cald, ori poate un gel de dus, nici de cum o reclama pentru un produs de notorietate!

 • Pacat de parfum. Nu stiu ce cauta Brad Pitt in reclama pentru ca nimic din persoana lui nu-mi inspira Chanel si cu atat mai mult Chanel no5. Ar fi mers un Clooney mult mai bine. E trist cand vad in loc de Joe Black un Tristan Ludlow. Ramane de vazut ce fel de reactii va starni reclama la nivel mondial si cat de rapid vor reveni cu o varianta noua.

 • carmen
  9 ani ago

  ai avut dreptate, pitt a filmat dar acum e doar partial in reclama, parca are alt „gust”, mai bun…

  http://www.youtube.com/watch?v=9UvVmMamNgE&feature=player_embedded

 • Nu-mi place deloc! Ma inspaimanta oarecum reclama asta 🙁 Parca este trailerul unui film despre sfarsitul lumii! In timp ce vb Brad, ma astept sa vad niste imagini violente cu zgarie nori bombardati de extraterestri, oameni speriati, urlete, disperare, frica…
  La naiba! Acum, daca se va intampla sa testez Chanel 5, imi vor veni in minte imaginile astea…

 • lilik
  9 ani ago

  Poate că am eu o stare mai gri, dar pare reclama la apocalipsă 🙂
  Calina, să știi că tot la Joe Mlack m-am gândit și eu, așa l-aș fi văzut pe Brad în spot. Și acum că spui, Clooney chiar s-ar fi potrivit. Gentleman-ul perfect, mi se pare unul dintre puținii actori cu aerul starurilor cinema-ului clasic ca Gary Cooper, Cary Grant sau Humphrey Bogart 🙂
  Mulțumesc, Carmen. Partea a doua pare mai umană și este bine că nu apare în imagini Brad cu my luck, my faith, my fortune, în felul ăsta ne bucurăm de voce și nu-i vedem tristețea din privire.
  Zuzo, ești maximă! Dar așa este, și mie mi s-a părut dark rău prima parte.

 • carmen
  9 ani ago

  in milano in centru cel putin, toate statiile de autobuz sau tranvai il au pe pitt in 2 varianta, una serioasa de acu zici ca vine cutremurul si una mai spre zambet..Inevitabil cu Chanel -ul langa el! Oare cati bani costa publicitatea si cel mai important, oare vand astia asa mult ca sa merite ?

 • Buna observatie!O reclama ca un cosmar! Daca vrei sa nu cumpar in veci un parfum sa mi-l prezinte un barbat cu mainile in buzunare care parca povesteste despre ultima betie la care a luat parte!
  Eu iubesc acest parfum, il am de la Paris si cred ca este un parfum deosebit dar, eternul feminin unde s-o fi ascuns cand au hotarat sa faca o noua reclama? Un parfum clasic, elegant ce avea nevoie doar de o femeie pentru care sa insemne ceva. Ar fi fost atat de simplu sa spuna unei lumi intregi ce mult ii place!

Trackbacks & Pings

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...