Divă pentru o zi

Cu o oareacare întârziere, Alexandra Neagu, câștigătoarea concursului Like a Diva organizat în luna octombrie de make-up artistul Paulina Buldumea împreună cu şcoala Make-up Atelier Paris,  a fost Diva pentru o zi.

Așa cum scriam aici, concursul Like a Diva a avut ca premiu o ședință foto profesională, cu machiaj, hair-styling, vestimentație și evident, fotograf profesionist. Câștigătoarea concursului este Alexandra Neagu, o domnişoara frumoasă și timidă de 22 ani, studentă la facultatea de Medicină Veterinară, și al cărei vis este să ajute toate animalele bolnave și neajutorate.

Asta este imaginea mea preferată 🙂

În ciuda aparențelor, meseria de model este foarte grea și am spus-o întotdeauna la ședințele foto la care am lucrat de-a lungul timpului. Nu-i ușor pentru modele să stea la machiaj și la păr cu orele, iar dacă este nevoie de mai multe look-uri, să fie nevoite să se demachieze de mai multe ori în câteva ore. Nu-i ușor nici să stea în pozițiile cerute de fotograf sau stilist, nu-i ușor nici să zâmbească atunci când trebuie, să fie sexy sau provocatoare la comandă, să plângă, să râdă, să se strâmbe, să sară, să facă practic tot ce li se cere. Și să facă toate lucrurile astea bine. De aceea, sunt convină că Alexandra a avut emoții la shooting, dar rezultatul este foarte încurajator. Mai ales că a fost prima ședință foto profi din viața ei. Și cum nimic nu este întâmplător, ședința foto a avut loc cu 2 săptămâni înainte de ziua ei 🙂

 

2 Responses to “Divă pentru o zi

  • Este foarte frumoasa Alexandra. Fotografia mea preferata este a doua 😀

  • O sedinta profi mi-as dori si eu candva 🙂 Foarte frumoasa pustoaica; medicinista, de-a mea :))

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...