Dsquared2 Potion, parfum masculin seducător

Dis-de-dimineaţă, dacă se poate chiar la răsăritul soarelui, culege 2 frunze proaspete de mentă roşie, picură peste ele 2 picături de angelică, adaugă o baghetă de cimbru aromat, apoi toarnă 3 căni de apă proaspătă de izvor. Pune amestecul la fiert, lasă-l să clocotească cam 10 minute şi apoi opreşte focul şi aşteaptă să se răcească. Suflă de 9 ori peste fiertură, apoi pune-o în frigider. LA prânz, adaugă poţiunii 6 petale de trandafir proaspete, 4 boabe de piper negru, 2 picături de genţiană şi 1 baton jumate de scorţişoară, apoi firbe din nou timp de 1 oră. Lasă poţiunea să se odihnească până la apus şi adaugă un amestec de lemn de caşmir, 2 bucăţi de paciuli, jumate de ceaşcă de ambră şi 10 ml. de mosc. Amestecă bine poţiunea de 9 ori cu o lingură de lemn, strecoară şi lasă la decantat într-un sticlă de culoare închisă.

Cam asta este metoda de preparare pentru noul parfum Dsquared2 Potion, iar sticla este inspirată de vechile laboratoare ale chimiştilor.

Foloseşte poţiunea de fiecare dată când vrei să seduci femeia de lângă tine. Da, este un parfum masculin, o adevărată poţiune magică, seducător şi incitant.

Dsquared2 Potion  EDP 30 ML 175 lei;  EDP 50 ML 249 lei; EDP 100 ML 341 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...