Elysee Concept a vândut cel mai scump parfum disponibil în România

 

Şi când spun scump, înseamnă chiar scump. Incredibil de scump. Cam cât o maşină de scump. Parfumul exclusivist aparţine casei Xerjoff şi face parte din colecţia limitată XJ 17/17, o împletire perfectă între natură şi artă, şi costă nu mai puţin de 15.000 de euro. Flaconul este sculptat din quartz rutilat şi decorat cu aur de 18kt şi diamante de către cei mai renumiţi aurari din provincia Valenza Po, principalul centru al Italiei specializat în arta bijuteriilor. Flacoanele sunt prezentate pe un piedestal din abanos rar, lucrat în întregime manual. Fiecare parfum XJ 17/17 are gravat în aur un număr individual şi este garantat de către casa Xerjoff.

Nu ştiu ce înseamnă quartz rutilat, să nu mă întrebaţi, am căutat pe google dar nu am găsit mai nimic, este adevărat că nu am căutat prea adânc. Dacă reuşiţi voi să aflaţi, m-ar interesa şi pe mine să ştiu ce este. Persoana care a cumpărat parfumul a dorit să-şi păstreze anonimatul, eviden. Sunt curioasă însă foarte tare dacă l-a cumpărat pentru uz personal sau l-a făcut cadou.

M-am tot gândit de când am primit această ştire, dacă m-aş bucura să primesc un parfum care costă 15.000 de euro sau aş prefera o maşină, o călătorie în jurul lumii sau un an sabatic împreună cu toată familia. Şi sunt sigură că m-aş bucura de un parfum atât de special şi rafinat, dar cu siguranţă aş prefera una dintre ultimele 2 variante.

Voi ce ziceţi?

 

 

4 Responses to “Elysee Concept a vândut cel mai scump parfum disponibil în România

 • Nu cred ca as da asa de multi bani pe un parfum, mai bine imi iau 10 mai ieftine si bune si cu restul banilor, cum ai zis si tu, ma plimb, imi iau o masina…
  Dar cand ai prea mult bani ce mai conteaza 15000 de euro?
  http://darlyst.wordpress.com

 • Iulian
  9 ani ago

  Astia au vîndut de fapt cea mai scumpa sticluta de quartz.

 • Nu cred ca parfumul in sine este special, cat recipientul! Aleg oricand o masina sau doua, o jumatate de garsoniera, cateva excursii si multe alte lucruri decat acest parfum. Mi se pare ca trebuie sa fii snob si iresponsabil sa dai 15.000 euro pe un parfum!

 • lilik
  9 ani ago

  Iulian, multumesc pentru comentariu. Si pentru ca citesti.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...