Epilare în 3 minute cu noile produse Elmiplant

De curând, am primit niște vești pe care vreau să le impart cu voi: Elmiplant lansează două noi produse în gama depilatoarelor, pe bază de ingrediente naturale.

Text: Loredana Vătăvoiu

Mai e un pic și vine vara, vin plecările intempestive la mare și odată cu ele încep și problemele mele și ale tuturor brunetelor din lumea asta care nu au recurs încă la epilarea definitivă. De când mă știu, veșnica mea problemă este părul de pe corp, eu fiind brunetă din bunică și mamă, în fiică. Sunt trecută prin toate fazele enervării cu felurite tipuri de ceară, cu diverse creme, care mai de care mai bine intenționate, cu benzi, saloane, cosmeticiene și aparate.

E un subiect sensibil și recunosc, încă nu am găsit  soluția care să mă mulțumească pe deplin, deși am fost victima clară a reclamelor și am încercat cam tot ce mișcă pe piață.

Încă nu am încercat noile produse Elmiplant, însă m-am gândit să scriu despre ele pentru că promit să acționeze foarte rapid și ar putea fi soluția potrivită atunci când ne trezim sâmbătă dimineața că vrem la mare.

Noua cremă depilatoare Elmiplant Velvet Touch acţionează în doar 3 minute și îndepărtează eficient chiar şi părul scurt nedorit de pe picioare, braţe, axilă sau linia bikinilor, lăsând pielea catifelată pentru o lungă perioadă de timp.

Acizii graşi nesaturaţi şi vitamina E se regăsesc în uleiul de argan 100%  natural cu care este îmbogăţit noul produs. Datorită acţiunii sale benefice, pielea este protejată în timpul epilării, rămânând suplă şi catifelată post-epilare. Complexul DERMA-CARE, o asociere de ingrediente hidratante avansate, ajută la prevenirea iritaţiilor, şi contribuie la îngrijirea epidermei. Crema are 150 ml și costă 10,5 lei.

elmiplant crema_depilatoare_3min jpg rgbelmiplant_SIlk Sensation jpg rgb

Noile benzi depilatoare Elmiplant Silk Sensation pentru faţă conţin ingrediente naturale precum ulei din mătase şi ulei de orhidee, ambele cunoscute pentru proprietăţile calmante şi antiiritante. Astfel, pielea este protejată în timpul depilării datorită proteinelor din uleiul din mătase şi datorită substanţelor active ce previn iritarea, conţinute de uleiul de orhidee.

Benzile Elmiplant asigură îndepărtarea rapidă, uşoară şi eficientă a părului nedorit, având grijă de ten pe parcursul procedeului de epilare şi acţionând pentru a proteja şi post-epilare. Produsul a fost testat dermatologic pe pielea sensibilă. Cutia conține 20 benzi depilatoare pentru faţă + 2 şerveţele pentru curăţarea urmelor de ceară și costă 10,9 lei.

foto

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...