Eveniment la Madison Perfumery

Acum 2 zile am avut plăcerea să-i iau interviu lui Erwin Creed, a şaptea generaţie de parfumieri ai casei Creed, interviu pe care-l veţi găsi în numărul de mai al revistei Tabu. Erwin a venit în România pentru lansarea coleţiei de parfumuri Royal Exclusives la Madison Perfumery, are 30 de ani, este foarte pasionat de tot ce înseamnă sport extrem şi mi-a mărturisit că este mândru de moştenirea sa, dar că cei 251 de ani de istorie Creed reprezintă o presiune permanentă pentru el. Mi-a povestit cum a creat, pe la 7-8 ani, primul său parfum, mi-a spus că povestea unui parfum poate începe de la orice: stare de spirit, ingredient, piesă muzicală, amintire sau pictură. Întâlnirea cu el a fost extrem de plăcută şi deschisă, iar asta mi-a confirmat că oamenii cu adevărat importanţi sunt foarte fireşti şi normali, au frici şi temeri ca şi noi ceilalţi, câteodată poate chiar mai mari. Mi-a plăcut foarte mult că, deşi are o istorie de 250 de ani de dus pe umeri şi ar fi putut să rămână ţintuit locului, la finalul interviului s-a ridicat şi mi-a arătat personal parfumurile celebre ale casei şi noua colecţie lansată şi în România, Royal Exclusives.

Colecţia Royal Exclusives

 

 

Foto: Roald Aron

Pentru cei care nu ştiu, casa Creed este una dintre cele mai vechi 100 de afaceri de familie din lume, a fost fondată în 1760 şi a fost în slujba a mai mult de 10 case regale. Adică asta înseamnă că a creat parfumuri pentru Napoleon al III-lea, Împărăteasa Eugenia, Regele George al IV-lea, Regina Victoria, Regina Maria-Cristina a Spaniei, Nicolas al II-lea al Rusiei. Prinţul Rainier de Monaco a ales parfumul Fleurissimo, creat special de casa Creed pentru soţia sa, Grace Kelly care l-a purtat în ziua nunţii lor. Spring Flower a fost creat pe la mijlocul anilor 80 pentru Audrey Hepburn, iar Love in White este semnătura olfactivă a soţiei preşedintelui american, Michelle Obama. Vetiver este parfumul pe care îl purta John F. Kennedy, Tabarome a fost creat special pentru Winston Churchill, iar Green Irish Tweed este parfumul preferat de multe celebrităţi printre care Prinţul Charles, Clint Eastwood şi George Clooney.

Mie mi-a rămas sufletul la Love in Black, parfumul creat pentru Jackie Kennedy, un parfum puternic, cu violete şi flori sălbatice din insulele greceşti, iris florentin, mosc şi trandafir bulgăresc. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...