Explozie de culori: Colecția Vertigo de la Melkior

Săptămâna trecută, la Rouge Nail Bar, Melkior a lansat o nouă colecție de lacuri de unghii, Vertigo, în nuanțe intense, pline de viață și absolut amețitoare.

Noua colectie de oje MELKIOR

Deja nu mai este niciun secret faptul că lacurile de unghii în nuanțe puternice sunt în tendințele verii 2013, iar explozia de culori propusă de noua colecție Melkior, nu face decât să confirme acest lucru. Din păcate, nu am ajuns la evenimentul de lansare care a avut loc la Rouge Nail Bar, prin urmare, nu știu cum arată aceste culori aplicate pe unghii, deși bănuiesc că minunat, însă pot să vă spun că rezistența lacurilor este memorabilă. Și timpul de uscare la fel de memorabil, și spun asta în cel mai bun sens. Răbdarea mea limitată în ceea ce privește uscarea ojei este cunoscută și răscunoscută, iar atunci când Alexia Cinzeacă, Manager Marketing & PR Melkior, mi-a propus să testez lacurile brandului, la apariția lor pe piață, acesta a fost argumentul pe care l-a folosit în mod intens și repetat 🙂

Pe lângă cele 4 culori aprinse de ojă lucioasă, Crazy Pink, Disco Power, Vertigo, Orange Flavour, colecția Vertigo propune și un top coat interesant, Illusion.

Lacurile colorate costă 29 lei, iar top coat-ul, 33 lei, și se găsesc în magazinele Melkior sau aici.

Nu-mi mai rămâne decât să vă doresc pictare plăcută, cum ar spune fii-mea!

Enjoy the bright side of life!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...