Femeia e ca vinul…

Dacă m-ar fi întrebat cineva acum câţiva ani, ce părere am despre Kate Winslet, nu ca actriţă, ci ca femeie, aş fi răspuns pe loc că nu-mi place, nu-mi spune nimic, este o englezoaică insipidă şi uşor plinuţă. Asta la prima mână, după care sunt sigură că aş fi găsit o mulţime de alte chestii de spus despre ea. Şi chiar sunt o fiinţă obiectivă. Acum, după mulţi ani în care am avut întipărită pe retină imaginea ei feciorelnică şi pufoasă din Titanic, am văzut-o brusc cu alţi ochi. Nu mă refer deloc la calităţile ei actoriceşti care sunt incontestabile, ci pur şi simplu la ea ca femeie.

A fost ca atunci când te vezi zi de zi cu o prietenă pe care o ştii din adolescenţă, şi deşi nu mai are coşuri demult, tu tot aşa o vezi, şi dintr-o dată apare în faţa ta o femeie frumoasă, elegantă şi sofisticată. Şi te întrebi… frate, asta e Xuleasca cu care mergeam la chefuri şi chiuleam de la liceu? Şi unde naiba a stat ascunsă până acum? Ieri nu avea faţa plină de coşuri? Cam aşa am păţit şi eu cu Kate Winslet. Nu ştiu dacă sunteţi de acord cu mine, dar o văd extrem de frumoasă şi sofisticată, pare să aibă o tristeţe în privire, dar asta nu este ceva rău, îi dă transparenţă, o face să radieze, pare că a aflat înţelesul vieţii şi asta îi dă o frumuseţe distinsă şi aparte.

Lancome a avut inspiraţia şi înţelepciunea de a o numi una dintre ambasadoarele sale, şi cred eu, nu a dat greş cu alegerea, Kate Winslet este un ambasador  perfect pentru eleganţa şi rafinamentul caracteristice brandului.

Pe data de 24 februarie 2012, Kate Winslet va primi un premiu special pentru activitatea sa de până acum în cadrul celei de-a 37-a ediţie Premiilor César.

Vă las să o admiraţi în câteva fotografii puse la dispoziţie de Lancome.

Imagini:  Tom Munro pentru Lancôme © 2011

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...