Fii alături de Ivatherm în prima sa campanie de responsabilizare socială

Ivatherm, singurul producător român de dermatocosmetice, lansează campania de responsabilizare socială pentru strângerea de fonduri destinate dotării secției de dermatologie a Spitalului Elias din București cu aparatura necesară depistării cancerului de piele. Campania se bucură de susținerea Societatii Române de Dermatologie.

Este știut faptul că mai mult de 90% din tipurile de cancer de piele sunt cauzate de expunerea la soare fără protecție adecvată, iar melanomul, care se poate dezvolta sub forma unei simple alunițe, este cel mai agresiv tip de cancer. Din păcate, incidența melanoamelor a crescut, de 4 ori în România, în ultimele trei decenii. Din cauza cancerul de piele, în fiecare an, își pierd viața peste un milion de oameni în întreaga lume. Ceea ce trebuie știut, însă, este faptul că, diagnosticat la timp, șansele de vindecare sunt aproape de sută la sută.

colaj solare

În cadrul acestei campanii, Ivatherm a decis să doneze 2 lei din prețul fiecărui produs pentru protecție solară vândut în lunile mai, iunie, iulie, august în farmacii și magazinul său on-line, bani ce vor fi colectați în scopul amintit mai sus.

Mă alătur și eu acestei campanii, și vă invit și pe voi să cumpărați produsele de protecție solară de la Ivatherm. Nu numai că veți contribui la strângerea fondurilor necesare dotării Spitalului Elias, dar veți beneficia și de protecția solară perfectă oferită de aceste produse. Iar dacă aveți copii și nu ați încercat niciodată produsele Ivatherm, vă recomand acest lucru, din experiența proprie, mai exact experiența Maiei, pot să vă spun că sunt extrem de eficiente și tolerate chiar de pielea mai sensibilă.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...