Fond de ten invizibil de la Astor

SkinMatch reprezintă noua generaţie de machiaj fidel nuanţei naturale a tenului şi va fi disponibil la noi începând cu luna noiembrie. Aşa cum îi spune şi numele, SkinMatch reproduce culoarea şi textura naturală a tenului şi astfel, machiajul este aproape invizibil. Astor a dezvoltat o textură unică, super-uşoară şi flexibilă de gel pe bază de apă, care se întinde uşor şi intră perfect în piele.

SkinMatch are în compoziţie pigmenţi bio-fuzionali, compatibili cu suprafaţa pielii, ce oferă aderenţă şi acoperire uniformă, pentru a ajuta fondul de ten să se omogenizeze perfect, astfel încât să pară că dispare în piele. În plus, fondul de ten SkinMatch are în compoziţie geluri şi pudre pe bază de elastomeri care difuzează lumina şi netezesc suprafaţa pielii, scoţând în evidenţă strălucirea, şi conţine factor de protecţie SPF 20, pe bază de minerale.

Imaginea SkinMatch este Heidi Klum care zice: „ nu îmi place să reaplic machiajul de mai multe ori pe parcursul zilei. Prefer să o fac o dată şi bine! SkinMatch este foarte uşor de aplicat şi dispare practic în piele, rezistând toată ziua.” Deşi, ştiu că este doar chestie de marketing, eu o cred, şi pe mine m-ar enerva să mă machiez de 1000 de ori pe zi, aşa cum probabil că are ea nevoie 🙂

Disponibil într-o gamă de 6 nuanţe care se potrivesc tuturor tipurilor de ten, de la cele mai deschise până la cele mai închise, iar pentru a te ajuta să găseşti cât mai simplu nuanţa perfectă, Astor a împărţit spectrul gamei în nuanţe reci, neutre şi calde. Pentru a pune în valoare aspectul 100% natural, fără imperfecţiuni, Astor vine cu o ofertă de make-up complet personalizată: SkinMatch Pudră Compactă, care uniformizează orice tip de ten, şi SkinMatch Blush în trei nuanţe, pentru un finish strălucitor şi proaspăt.

Preţ recomandat: fond de ten: 42 lei; pudră : 42 lei; blush : 36 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...