No frizz

Ştiu că am scris de câte ori am avut ocazia despre această gamă, dar nu mă pot abţine. Părul meu este ondulat, dar din păcate, în ultimii ani nu s-a mai ondulat nici de frică. Cine mă cunoaşte, ştie că sunt foarte sceptică în ceea ce priveşte promisiunile pe care le fac produsele de beauty. La lansarea gamei, americanul care a vorbit despre ce fac produsele, m-a convins să le încerc. Şi de atunci, cam din aprilie cred, le folosesc cu succes. Nu conţin silicon, ca mai toate produsele pentru păr, hidratează, şi cel mai important, resping umezeala. Efectul este mai puternic sub influenţa caldurii, aşa că trebuie să mă usuc cu foenul, deşi nu prea îmi place. După prima folosire, pe bune, nu exagerez deloc, părul meu şi-a revenit la onduleurile care l-au consacrat, iar acum nu se mai transformă într-un cuib de găini la prima umezeală, este elastic, strălucitor, hidratat, minunat. E adevărat, că mă tunde şi un stilist foarte tare, Sorin Stratulat pe numele lui, de la Beauty District şi el ştie exact cum se tunde un păr ca al meu.

Gama conţine produse pentru toate tipurile de păr, subţire sau gros, drept sau ondulat, se numeşte Frizz este de la Living Proof, şi se găseşte exclusiv în magazinele Sephora.

Later edit: Din păcate, produsele No Frizz de la Living Proof au fost retrase de pe piaţa din România şi tot din păcate, în Europa se găsesc doar în UK, într-un singur loc. Amănunte găsiţi pe site-ul lor.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...