Gama HERBAGEN cu Extract din Melc

Acum câteva zile, m-a rugat o colegă din redacţie să-i recomand o cremă de faţă pentru mama ei. După ce mi-au venit în cap numele celor mai cunoscute branduri de pe piaţă, mi-am amintit că am folosit cu mare plăcere şi cu efecte vizibile, Crema Balsam cu extract din melc, pentru ten uscat şi ridat de la Genmar Cosmetics. Discuţia noastră s-a purtat în redacţie, iar când au auzit numele brandului, prima reacţie a celor din jur a fost de respingere şi asta doar pentru că este un brand românesc, iar românii nu au încredere în produsele româneşti. Şi da, am folosit intenţionat român, românesc, români.  Aşa că m-am hotărât să susţin cum pot produsele cosmetice româneşti care sunt cu adevărat bune, iar crema cu extract din melc de la Genmar este.

Gama Herbagen cu Extract din Melc conţine trei produse cu efecte rapide, vizibile şi de durată asupra efectelor îmbătrânirii, şi diferitelor imperfecţiuni ale pielii. Serul Reparator pentru tenuri cu ţesuturi deformate, cicatrici, acnee; Crema Balsam despre care vorbeam mai sus, şi Crema pentru ten normal. Serul Reparator conţine 99% Poly-Helixan extras din secreţia melcului de grădină, care are o reacţie inteligentă la contactul cu pielea. Mai exact se pare că identifică celulele imperfecte, adică deformate sau moarte, pe care le dizolvă în aminoacidul conţinut, iar în locul acestora cresc celule sănătoase. Mai vreau să adaug că pe lângă extractul de melc, Crema balsam conţine extract din arborele sangre de drago (sânge de dragon), uleiuri vegetale de argan, avocado, jojoba şi alte substanţe de origine vegetală, cu efect sinergic, antirid şi antiinflamator. Extractul din secreţie de melc este foarte scump, iar faptul că produsele Herbagen au totuşi nişte preţuri rezonabile se datorează proprietarilor brandului care investesc în cea mai mare parte în calitatea ingredientelor şi nu în publicitate sau ambalaje sofisticate.

Nu ştiu alţii cum sunt, dar eu şi cele două prietene ale mele, fane declarate ale produselor, suntem foarte mulţumite de rezultate. Tenul arată bine, este luminos şi colorat uniform, iar unele riduri au dispărut cu desăvârşire.

Crema Herbagen cu Extract din Melc: 40 lei; Crema Balsam Herbagen cu Extract din Melc: 45 lei; Ser reparator Herbagen cu Extract din Melc: 172 lei

One Response to “Gama HERBAGEN cu Extract din Melc

  • wild cat
    10 ani ago

    si eu folosesc crema cu extract de melc de vreo 4 luni si sunt foarte multumita de ea….:)…veau sa incerc si serul…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...