Givenchy a lansat un nou parfum, iar Liv Tyler şi-a lansat primul single

Carevasăzică, Liv Tyler, fiica lui Steven Tyler de la Aerosmith, actriţă şi imaginea parfumului Very Irresistible de la Givenchy, s-a apucat de cântat. Şi nu oricând, oricum şi orice. S-a manifestat ca şi cântăreaţă pentru prima dată cu ocazia lansării unui nou parfum Givenchy, şi a reinterpretat un hit al anilor 80, Need You Tonight, al trupei INXS, într-o manieră cel puţin interesantă. Eu una, fiind mare fan al lui Michael Hutchence, solistul trupei, prefer varianta originală şi nu cred că va reuşi cineva să facă o variantă mai bună.

Clipul promovează noul parfum al casei şi este regizat de  suedezul Johan Renck, artist multimedia, cunoscut pentru colaborarea sa cu Madonna şi Robbie Williams, dar şi pentru campaniile publicitare de mare succes pentru Versace for H&M şi Roberto Cavalli for H&M. Dacă vreţi să aruncaţi un ochi pe munca lui Renck, aici găsiţi tot.

Very Irresistible Givenchy Electric Rose va fi lansat în primăvara acestui an şi este o nouă interpretarea a ediţiei originale din 2003, Very Irresistible Givenchy. Parfumul este prezentat ca fiind floral, este inspirat de muzica rock autentică şi aduce o notă de rebeliune semnăturii elegante şi clasice a casei. Se deschide cu note extrem de proaspete de afine, lămâie, busuioc şi verbena, iar inima sa este dominată în mod previzibil, de trandafir a cărui aromă răzbate din amestecul provocator de anason şi violetă verde, o specie atipică din familia Violaceae. În final, notele de bază includ moscul perlat şi lemnul de cedru.

Parfumul va fi disponibil şi pe piaţa din România, însă revin cu detalii imediat ce le voi avea.

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...