Holy Moly a redeschis Atelierele de Imaginație

Spuneți-mi cum vreți, obsedată de copil, nebună, exagerată sau cum mai vreți voi, dar de când Maia s-a făcut maricică, sunt la curent cu toate atelierele pentru copii din București, câteodată chiar și din țară :), programul muzeelor, filmele de animație și locurile de joacă în regulă. Mai exact urmăresc tot ce ține de educația și stimularea creativității copiilor.

Am pândit redeschiderea Muzeului Antipa cu sufletul la gură și am fost extrem de dezamăgită că n-am avut nervi să stau la coadă la bilete, încă din prima zi. Am ajuns într-un final, iar Maia a fost impresionată foarte tare. Vizita ne-a luat vreo 2 ore jumate, iar sub tavanul din sala principală, cred, am stat în picioare timp de vreo 15 minute, cu capul pe spate, privind la stropii de ploaie care cădeau, la nori și ce se mai perinda pe acolo. Când a fost noaptea în pijamale organizată tot de Antipa, i-am propus să meargă, mie mi s-a părut o idee genială să-ți petreci noaptea în muzeu, dar Maia a refuzat pentru că … mami, tu știi ce este în căpușorul meu, am o imaginație foarte mare și mi-e frică să nu învie animalele… iubita mea, sunt împăiate, nu învie nimeni…da, mami, știu, dar în imaginația mea învie și mie mi-e frică. Așa că am ratat noaptea, sincer m-aș fi dus și eu cu ea, dar nu se putea, doar copiii micuți puteau fi însoțiți de părinți.

Atelierele de Imaginație ale lui Holy Moly, de la Muzeul Antipa, nu sunt chiar o noutate, s-au desfășurat tot anul trecut, dar am vrut să vă reamintesc de ele și să vă spun și programul lunii octombrie. Dacă printre voi sunt persoane care n-au auzit de Holy Moly, comunicatul de presă zice așa: dacă copilul tău „visează la Alice în Țara Motanului Descălțat sau la Peter Pan cu Părul de Aur„(foarte tare, fetelor), atunci locul lui este în Atelierele lui Holy Moly. Zice-se că aici, copiii sunt liberi să-și dea frâu liber imaginației, și garantat, nu sunt puși la colț pentru că pictează copacii mov și nu verzi, așa cum mai pățesc pe la școală.

Sâmbata aceasta, 13 octombrie, copiii vor putea face vietăți din frunze colorate, de pe jos adunate. În data de 20 octombrie, invențiile din bețe uscate, de vânt aruncate vor schimba lumea piticilor. În ultima sâmbătă a lunii, 27 octombrie, copiii se pot juca realizând măști, creații și creaturi înfricoșătoare, numai bune de speriat, că doar este Halloween!

Atelierele Holy Molly se desfașoară în fiecare sâmbătă, între orele 11.00 și 12.30, la Muzeul Antipa, și costă 50 de lei. Înscrierile se fac la nejucam@holymolly.ro.

Enjoy!

 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...