Hrănire și fermitate pentru conturul ochilor: Milk & Honey Gold de la Oriflame

Oriflame a lansat Crema pentru conturul ochilor Milk & Honey Gold, pentru piele uscată şi foarte uscată, având la bază o formulă fără parfum ce contribuie la redarea fermităţii şi aspectului neted al pielii delicate din jurul ochilor. 

Cremele pentru conturul ochilor sunt cele care-mi atrag atenția cel mai repede din cauza problemelor pe care le am cu pielea din jurul ochilor. De curând, am aflat un lucru foarte interesant despre cearcănele mele, și anume, că de fapt, nici nu am cearcăne :), ci pielea din jurul ochilor este foarte subțire, de aceea vasele de sânge sunt foarte vizibile și dau o tentă verzui-albăstruie pielii. Părerea aparține unui make-up artist, deci ar trebui să țin cont de ea. Mi se pare destul de plauzibilă opinia sa, mai ales pentru că și pe restul corpului, pielea mea este destul de subțire și transparentă, așa încât Maia urmărește cu degetul traseul sângelui în corp:) Ah, aici trebuie să spun, mă rog, mai ales pentru mine, îmi place să văd scris asta :), că deși toată lumea spune despre Maia că seamănă cu tat-su ca două picături de apă, măcar pot să spun că la piele seamănă cu mine: este la fel de transparentă și subțire. La piele și la păr 🙂

Crema pentru conturul ochilor Milk & Honey GoldCrema pentru conturul ochilor Milk & Honey Gold (15 ml, 10.99 lei) are o textură consistentă şi este creată special pentru zona de contur a ochilor. Formula sa contribuie la redarea fermităţii şi aspectului neted al pielii delicate din jurul ochilor, prin întărirea structurii proprii a pielii. Cu ingrediente bogate în flavonoizi, aceasta îmbunătăţeşte tonusul pielii şi nivelul de hidratare. Laptele din surse organice şi extractele din miere conţinute de această formulă luxoasă contribuie la rândul lor la îmbunătăţirea tonusului şi hidratării, lăsând pielea netedă şi catifelată. Laptele conţine acid lactic, cu eficienţă demonstrată în îmbunătăţirea hidratării. Bogat de asemenea în vitamine şi minerale, contribuie şi la îmbunătăţirea aspectului tenului. Are şi proprietăţi de curăţare şi catifelare. Mierea are beneficii la nivelul pielii deshidratate, menţinând apa. Este de asemenea recunoscută pentru proprietăţile sale de calmare şi revitalizare. Conferă pielii luminozitate.

Nu am încercat crema de la Oriflame, nu pot să vă spun dacă funcționează sau nu, dar o să vă povestesc atunci când o voi testa. Rezultatele promise sunt interesante, mai exact senzaţia pe care o lasă este de piele intens hrănită-93% eficacitate, pielea capătă instantaneu un aspect mai luminos, întinerit – 87% eficacitate, iar elasticitatea pielii este vizibil îmbunătăţită – 87% eficacitate. Procentele astea mă determină să o încerc cât mai repede!

Testarea consumatorilor s-a făcut pe un eşantion de femei cu vârste între 30-45 ani, deci ar putea funcționa și pentru mine pentru că, în mod evident, mă încadrez în eșantionul de vârstă 🙂

 

2 Responses to “Hrănire și fermitate pentru conturul ochilor: Milk & Honey Gold de la Oriflame

  • Eu am comandta crema si o folosesc de mai mult de 1 saptamana si sunt multumita!Intra repede in piele,pot sa merg la sala chiar dupa,ca nu transpir crema.Hidrateaza frumos.Eu sunt multumita:)

  • lilik
    8 ani ago

    Bună, Claudia,
    zilele astea încep și eu să o folosesc, mai am puțin și le termin ce folosesc acum. Sunt curioasă foarte 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...