Hypnôse Show, o colecție spectaculoasă creată de Alber Elbaz pentru Lancôme

În luna iunie, împreună cu Alber Elbaz, Lancôme a lansat o colecție de machiaj în ediție limitată, Hypnôse Show, realizată pornind de la convingerea designerului că … ochii sunt noile accesorii fashion.

Alber Elbaz se numără printre cei mai de seamă designeri contemporani. Născut în Maroc şi crescut în Israel, el a studiat în Statele Unite şi a început să lucreze în New York înainte de a pune geniul său în slujba celor mai renumite case din Paris: Guy Laroche în 1997, Saint Laurent Rive Gauche un an mai târziu şi, în ultimii zece ani, Lanvin.

Dacă stai o clipă și te gândești la silueta sa inconfundabilă ce se ițește din spatele cortinei la finalul show-urilor de modă pe care le semnează, la privirea lui jucăușă și la zâmbetul atârnat în colțul buzelor, nu ți se mai pare atât de surprinzătoare colecția lansată împreună cu Lancôme.

Filmulețul de mai jos este realizat de Elbaz și l-am pus aici pentru a intra rapid în atmosfera acestei colecții 🙂

„Totul a pornit de la liniile sinuoase ale flacoanelor de mascara. Din momentul în care le-am văzut, m-am gândit la trupurile femeilor”, a declarat Alber Elbaz într-un interviu pentru style.com pe care vă invit să-l citiți.

Patru ţinute unice pentru patru legende ale machiajului Lancôme: Alber Elbaz a împrumutat stilul său inconfundabil pentru patru mascara Lancôme care sunt bestseller la nivel mondial şi pentru noua gamă de farduri de ochi Hypnôse, singura de pe piaţă cu aplicatoare magnetice care au fost introduse recent în această gamă. Astfel, el şi-a imaginat o colecţie temporară irezistibilă: modă pură până la cel mai mic detaliu, cum este funda care decorează cutiile. “Adevărata temă a colecţiei sunt ochii,” explică acesta, “şi formele rotunde. Sticluţele sunt atât de fabulos rotunjite, încât au fost sursa mea de inspiraţie. Am vrut să realizez forme rotunjite cu un strop de umor.” Elbaz „a îmbrăcat” vedetele Lancôme în 4 motive grafice diferite, dar la fel de jucăușe și colorate: steluțe albastre, inimioare roșii, buline roz și pleoape verzi cu gene bogate.

stylelabbeautybloglancomealberelbazmascarahypnosedolleyesdramastar

Hypnose Doll Eyes Palette

Hypnose Drama Eyes PaletteHypnose Star Eyes Palette

Aș fi pus toate imaginile, cu toată colecția, dar mă opresc totuși aici, să nu fie un articol lung cât o zi de post.

Colecţia Hypnôse Show va disponibilă în România din luna iulie a acestui an şi conţine:

  •  Mascara Hypnôse Doll Eyes preț public estimat 156 Lei
  • Mascara Hypnôse Star preț public estimat 156 Lei
  • Mascara Hypnôse Drama preț public estimat 156 Lei
  • Mascara Hypnôse preț public estimat 156 Lei
  • Hypnôse Palette Drama, Doll și Star preț public estimat 252 lei
  • Ombre Hypnôse Drama, Doll și Star, preț public estimat 119 lei

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...