Ideasinaglass te invită la avanpremiera expoziției Lucrări de copil

Vă invit astăzi, pe la 5 trecute fix, pe Paris 16, să mă vedeți mândră nevoie mare, cu inima-n gât și respirând în 4 timpi, strângându-i mâna soțului meu până la amorțirea simțurilor, la avanpremiera expoziției Lucrări de copil, în minunatul loc creat de Mihai Pleșu și Ioana Marsic, numit simplu și într-un cuvânt, Ideasinaglass.

Adică idei într-un pahar sau idei într-un glas sau idei pur și simplu, idei frumoase de copii mici și mari, idei pe care nici cu gândul nu gândești că le-ai putea avea.

Ideasinaglass este un loc pe care aș fi vrut să-l inventez eu, dar din păcate, nu mi-a ieșit, însă sunt foarte încântată că cineva a avut o idee asemenea. Nu știu sigur dacă Maia are vreo lucrare expusă, cred că da, dar chiar dacă nu ar avea tot mi-aș simți inima-n gât pentru că mă emoționează până la lacrimi din alea patetice felul în care copiii văd lumea și își transpun viziunea în lucrări de artă. Pentru că da, lucrările lor sunt de artă. Sunt colorate, profunde, vorbesc foarte clar despre ei, despre preocupările lor și despre comorile ascunse în sufletele lor.

Mihai zice că nu trebuie să aducem nimic, doar voie bună și inimi deschise, pentru că citez ” Un iced tea, o cafea, un pahar de apă rece cu șerbet sunt din partea casei”.

Ne vedem acolo!

 

 

One Response to “Ideasinaglass te invită la avanpremiera expoziției Lucrări de copil

  • Popescu Ana-Maria
    9 ani ago

    absolut si minunat
    facem tot posibilul sa ajungem

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...