Îl așteptăm pe Moș Nicolae :)

La noapte, vine Moș Nicolae. Când eram copil, gândul că ar putea să-mi aducă un băț mă îngrozea pur și simplu. Cu câteva săptămâni înainte de soroc, nu știam cum să fac să fiu cuminte și ascultătoare și mai cum se dorea la mine în familie. Poate că greșesc, dar noi i-am spus Maiei că Moșul vine la toți copiii pentru că este bun și înțelept. Mi se pare incorect să-i spun că Moșul nu-i aduce nimic dacă nu este cuminte. Și de fapt, ce înseamnă să fie cuminte?

Dimineață s-a trezit cu zâmbetul pe buze și a chiuit de bucurie la gândul că diseară vine Moș Nicolae. Abia aștepta să se întoarcă de la școală să-și curețe ghetele și punea o mulțime de întrebări. Cine e Moșul Nicolae? De unde vine el? Cum este îmbrăcat? Pe unde intră în casă dacă ușa e încuiată? E magic, Moșul, i-am spus. Adică dispare și apare? Și mami, eu o să mă fac că adorm și o să cobor pâș-pâș și o să-l văd. Mami, ție anul trecut ce ți-a adus? Ți-a adus ceva? Dar lui tati? Aoleo, la animale aduce ceva? Ah, nu, că n-au ghete. Doar la copii vine Moșul? Și ce aduce? Jucării? Ah, dulciuri… Poate că aduce și o jucărie, una mai mică 🙂 Maia, ce vrei tu să-ți aducă Moș Nicolae. Mami, ce vrea el, eu primesc 🙂

Diseară ne vom curăța ghetele, le vom alinia frumos, una lângă alta și vom aștepta împreună, ghete și oameni, să se întâmple magia. Pentru că ea există, se află în sufletele noastre și nu așteaptă decât o portiță mică pe care să tâșnească și să-i facă fericiți pe cei dragi.

Ghetuțe curate și pline de daruri vă doresc!

 

 

 

2 Responses to “Îl așteptăm pe Moș Nicolae :)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...