Împotriva coşurilor

Nu ştiu dacă se mai întâmplă şi altora, dar mie mi se întâmplă cam când îmi este lumea mai dragă. Adică înainte de un eveniment de presă sau unul personal, tip nuntă, botez etc. De câte ori trebuie să arăt bine şi să am un ten perfect, pe faţa mea înfloreşte câte un coş. Aşa şi azi dimineaţă. M-am culcat bine mersi aseară, cu faţa perfectă, iar astăzi, înainte de o întâlnire, poc, coşul pe faţă. Şi nu oriunde, ci la jumătatea distanţei dintre nas şi buza de sus, numai bine cât să fiu deformată. Aşa că, doamnelor şi domnilor, mă bucur să vă anunţ că Garnier a scos un produs care zice că usucă şi ascunde coşurile printr-un singur gest. PureActive se numeşte minunea şi din păcate, nu l-am încercat ca să pot spune dacă este chiar aşa cum spun ei.

Comunicatul de presă zice că ….

Acoperă coşurile ca un voal nedetectabil, dar rezistent, fără a astupa însă porii, graţie unei concentraţii puternice de pigmenţi minerali. Are o acţiune corectoare şi de uscare a coşurilor multumită unui conţinut ridicat de activ pentru uscare combinat cu HerbaRepair (complex regenerant şi reparator). Roll-On-ul 2 in 1 este prevăzut cu o bilă metalică şi se aplică pe coşuri, diverse urme şi pete ori de câte ori este nevoie de-a lungul zilei. Garnier Pure Active Roll-On 2 in 1 costă 26,99 lei.

Părerea mea …

…. după ce îl testez.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...