În cabinele de machiaj de la Cannes

După cum știți, Festivalul de film de la Cannes este în plină desfășurare, dar nu o să scriu despre filmul lui Cristian Mungiu, După dealuri, pentru că sunt alții care o fac mult mai bine decât mine, în schimb o să vă las să trageți cu ochiul în culise, la cabina de machiaj, acolo unde nu este permis accesul cu telefon mobil sau aparat foto decât cu aprobare. Cu toate acestea, se pare că Alexandru Abagiu, make-up artist oficial L’Oreal, prezent pentru a 7a oară în backstage la Cannes, a reușit să obțină această aprobare și a trimis câteva imagini din timpul unei ședințe de machiaj.

Festivalul de la Cannes a început pe 16 mai și până pe 27 mai, în fiecare dimineață au loc întâlniri cu toți make-up artiștii prezenți  în care se stabilește programul zilei, cine pe cine va machia, fiecare vedetă are fișa de make-up specifică fiecărei apariții etc. Agitația nu se oprește niciodată, îmi spunea Alex la o ședință foto, de dimineață și până târziu în noapte este în priză, abia are timp să privească pe geam sau să bea o cafea, dar toată nebunia asta este extrem de frumoasă și plină de emoție. Mai ales când este un film românesc în competiție, ca și anul acesta, emoția crește la cote uriașe.

L’Oreal Paris este Make-up Artist Oficial al Festivalului de la Cannes, iar anul acesta 35 de ambasadori L’Oreal vor păși pe covorul roșu în cinstea aniversării a 15 ani de prezență constantă a brandului în culisele evenimentului. Inspirat de strălucirea și eleganța ce caracterizează Festivalul de la Cannes, L’Oreal Paris a creat o colecție specială, L’Or Electric, dedicată acestei ediții, care de altfel a fost supranumită Cannes Electric. 

Dacă treceți pe la Cannes în această perioadă, îl puteți găsi pe Alex în L’Oreal Paris Suite de la Hotelul Martinez 🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...