Infuzie de vitalitate: Șamponul Ultra Doux 5 plantes de la Garnier

Încerc că mă adun după vacanța noastră minunată și pentru că părul meu a fost supus scufundărilor fără număr și soarelui grecesc, am zis să încep cu un șampon de la Garnier, plăcut ochiului și firului de păr, Ultra Doux 5 plantes, o infuzie de 5 plante care promite să facă minuni cu părul.

În primul rând, la acest produs m-a atras ambalajul. Deși știu că într-un ambalaj extrem de atrăgător poate sta un produs prost, l-aș cumpăra fără să stau pe gânduri. Îmi place trasparența verzuie a sticlei, capacul, marele 5 de pe etichetă și faptul că sunt enumerate extractele din plantele prezente în compoziție. De cum l-am văzut în căsuța mea de mail, mi-am spus că trebuie să-l am, îmi inspiră încredere 🙂

Ultra Doux propune un amestec excepțional de 5 plante și este o formulă special creată pentru a revigora părul normal. Al meu este cam deshidratat după vacanță, dar trebuie să-l încerc pentru că mintea mea a luat-o razna și plăsmuiește tot felul de arome și texturi pornind de la etichetă și ambalajul ăsta verde, culoare dominantă în garderoba mea de vacanță anul ăsta 🙂 Am constat acest lucru atunci când mi-am desfăcut bagajul la hotel și am văzut că jumătate din hainele și accesoriile pe care le-am cărat cu mine erau verzi 🙂 Nimic contrastant, totul verde 🙂

Ultra Doux conține ceai verde pentru vitalitate, lămâie pentru strălucire ( bunica își limpezea părul cu zeamă de lămâie), urzică pentru a reda putere firului de păr, verbena sunt sigură că pentru mirosul irezistibil, și eucalipt pentru prospețimea binevenită în zilele fierbinți ale verii. Gama Ultra Doux 5 plantes conține șampon și balsam, iar fiecare costă 8 lei.

 

One Response to “Infuzie de vitalitate: Șamponul Ultra Doux 5 plantes de la Garnier

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...