Inspirația de week-end

În 15 ani de când fac presă, am cunoscut o mulțime de oameni creativi și interesanți, unora le-am luat interviuri, pe alții doar i-am ascultat de departe sau i-am privit cum lucrează, cu unii m-am împrietenit, iar de alții nu am reușit să mă apropii pur și simplu. În schimb, cu toții m-au inspirat într-un fel. Pentru o vreme, sâmbăta, veți găsi aici oameni care mă inspiră.

Nu o cunosc personal, am găsit-o pe Facebook, dar mi-a colorat ziua. Face tot felul de bijuterii din lână, ațe și diverse alte materiale neconvenționale. I-am văzut fiecare lucrare din albumele postate și m-am minunat aproape la toate. Mă fascinează imaginația debordantă transpusă în tot ce face. Este sensibilă și îi plac macii. Ca și mie. Se supără când alții o copiază, dar se supără degeaba, zic eu, nu e rău să inspiri alți oameni.

Nu mă înțelegeți greșit, nu m-aș apuca să răsucesc fire de lână pe sârmă, nu pot să fac asta, nu am răbdare și nici îndemânare, însă de multe ori, atunci când mă simt down, mă duc pe pagina ei și mă încarc cu energie pozitivă. Lucrările ei au o încărcătură emoțională care trece dincolo de ecranul laptop-ului. Nu mă pricep la evaluări artistice, dar simt. Iar ea transmite pasiune, emoție și mă inspiră să fac lucruri de care credeam că am uitat.

Blogul se numește Bohemian Sin, mergeți acolo dacă aveți nevoie de inspirație pentru orice ați vrea să faceți. Oamenii care au curaj să-și lase liberă creativitatea și să-și îndeplinească visurile sunt, cel puțin pentru mine, surse de inspirație și pun în mișcare mecanisme interioare care-mi dau șuturi în fund 🙂

 

 

 

One Response to “Inspirația de week-end

  • Ramona B
    9 ani ago

    E minunata fata asta! O urmaresc de multa vreme si o super-admir (mai ales ca din cand in cand foloseste si sarma :P, materialul meu preferat)

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

0 WooCommerce Floating Cart

No products in the cart.

Introducere in sistemul energetic al chakrelor

Vrei să-ți începi călătoria spre auto-cunoaștere? Descarcă gratuit ghidul Introducere în sistemul energetic al chakrelor și fă primul pas.

Loading...